- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak akkor van Dash charge, ha kéken világít a led, ahhoz meg a gyári töltőfejet és a gyári kábelt kell egyszerre használni a töltéshez. Amúgy ez nem károsabb, mint a normál töltés, mert párhuzamosan tölti a cellákat, egyenként kis áramerősséggel. A qualcomm féle quickcharge viszont káros, mert sorosan küldd az akkura magas áramerősséget.
A töltés led színét hiába állítod át, az mindig kék lesz Dash charge esetén.
-
SonyNex7
senior tag
Vagy olyan mint én.. alapvetően nem lenne baja mindig vigyázok a dolgaimra ...olyan a munka körülmény, konditerem, horgászat,stb
..az egy éves szerintem simán megéri...kb 1200Ft havonta és nem kell aggódni egy kijelző csere miatt..persze ettől függetlenül megkapja az üveget még egy tokot -
petipetya
nagyúr
Fel sem merült bennem a bankkártya hiánya.
Feltételezem, hogy sima bankszámlád sincs. Mert azt is hozzá lehet rendelni a PayPal fiókhoz.
Valahol mintha láttam volna olyan topicot, ahol direkt az ilyen vásárlásban segítenek azoknak, akik csak készpénzzel tudnának fizetni. Csak nem tudom, hol.
-
kovadika
őstag
Szerintem nem sok esely van ra. Kb. 1-2 honappal a kovetkezo modell elott fog esni csak az ara. Az elozo keszulekekkel is igy volt. Nekem mar tobb, mint egy hete megvan es nagyon tettszik semmi komolyabb bugba nem botlottam bele. Egyszer sem fagyott le, nem docogott az akkumlator igazi feludules S6 utan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Diablo IV
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest