-
PROHARDVER!
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiciDikenz
aktív tag
Egy kis erdekesseg... Tegnap keszitettem a gyari kamera appal lassitott videot, ami ha jol emlekszem fixen 720p @ 120fps. Miutan elkeszitettem a videot bemasztam a google photo appba, hogy visszanezzem, es legnagyobb meglepodesemre ott volt a csuszka, mint iOS-en, hogy melyik reszet szeretnem lassitani a videonak... Na mondom zsir, majd este eljatszogatok vele, akkor ott helyben nem alltam neki szenvedni, viszont amikor hazaertem, akkor lattam, hogy mar fel van syncelve a driveba a cucc, es mar rendes videokent, nem slow-mo videokent tunteti fel a google photo, igy mar a csuszka sincs ott, ugyhogy az egesz video slow-mo...
Nem is talaltam ra modot, hogy ujra szerkesztheto legyen...Pedig annyira kiraly volt hirtelen, hogy 120fps-el ment a video normal sebesseggel, aztan belassult, es megint vissza normal sebessegre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest