- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobold666
tag
Sziasztok. Van egy ilyen gépem és ha vakuzni akarok csak a vaku ikon pirosan villog mi lehet a baj?
-
nesa
veterán
TZ6 ba ugyanaz a szenzor van mint a TZ7 ba ISO80 engem meggyozott nagyon a kep ,szerintem ne faraszd a vevoidet ebben a szegmensban csak ilyen van, megkellet volna alni 6-7mp korul ilyen korompiszoknyi szenzoroknal.
Szal az oly szerintem nemcsinalt ilyen szar kepet.
-
Pollux66
tag
Az esetek nagyobb százalékában ha az illető értelmesebbnek bizonyul, ergo hajlandó megfogadni az ember tanácsát és hallgat az ész érvekre, akkor próbálom elmagyarázni , hogy 1ultrazoom gépet nem ebben az árfekvésben kellene nézegetni, meg h a KEVESEBB NÉHA TÖBB, így inkább vegyen 1kisebb kompaktot kisebb zoom-átfogással hasonló árkategóriában pl. Canon SX120, Pana TZ6. Nem jó marketingtaktika, de lesz*rom(a jószívem visz majd a sírba ) Azok az emberek akik meg bedőlnek a marketing maszlagnak és a NAGY számok, megapixelek, márkafantizmus bűvöletében tengetik hétköznapjaikat na azok meg csak had vigyék....rajtuk nem tudok segíteni és nem is akarok.(ezt kénytelen voltam belátni 1idő után )
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." George Carlin
-
Perillustris
senior tag
Hogy filmfelvétel közben miért kell lemondanunk a zoomolásról és a hangfelvételről, az érthetetlen.
Önkritikát gyakoroltak: tudták, hogy élvezhetetlen lesz a hangfelvétel a zajos motor miatt, ezért inkább nem engedélyezik.
Volt réges régen egy Olympus C-750UZ-m, az még szerethető kis masina volt. In memoriam Sulinet.
Perillustris
-
forgonati
őstag
Érdektelen egy gép. Valóságban is és átvitt értelemben is szürke.
Keelah Se'lai!
-
Pollux66
tag
Tyűűűűű emberek, h ez mekkora 1gány gép. Nem olvastam el teljesen a tesztet, csak saját tapasztalat útján mondom. 50k-ért szórják "felénk" AKCIJÓSAN, viszik is mint a cukrot a vakparasztok. Én akit tudok beszélek is le róla. Fostaliga anyagminőség, még trébb képminőség. 1pasas a héten 2x hozott és vitt újat, de mind a két gépnél recsegett a hang videó felvételkor, így hát harmadszorra is visszahozta & inkább vitt 1komolyabbat ultrazoom-ból.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." George Carlin
-
MLaca
őstag
válasz DeltaPower #2 üzenetére
ránk ne mondja senki, hogy nem bánunk kesztyűs kézzel a termékekkel.
http://mlzphoto.hu/
-
DeltaPower
addikt
nem is tudtam, hogy cérnakesztyűben kell birizgálnotok a cuccokat. vagy ennyire gyűjti az ujjlenyomatokat?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
eclipse006
őstag
Egy fokkal tényleg jobb mint a nagytestvére,viszont az akksit nem tudom mért hagyták el,talán spórolás céljából ,nem értem...
Az ára viszont szerintem nem gáz.https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest