- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos tablet topic
- Egérpad topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- OLED TV topic
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stol
addikt
JPEG-be fotóztam, nem tologattam kontrasztot. Egyszerűen, sok esetben szándékos manuális túlexponálás, és vagy max a gép szűrőjének alkalmazása.
Ha pl. a rovar részleteire "koncentrálok", nálam még belefér az, hogy a háttér kissé túlexponált és vagy túlszaturált. Ez is egy kompozíciós mód.... Kinek a pap, kinek a pap lánya. -
stol
addikt
-
stol
addikt
Vettem a lapot
Persze, nem mondhatjuk netes tesztben direktben, hogy szar, mer' akkor éhenhal a site, mert 2-3 lehúzás után semmit se adnának tesztre a disztrik.
Tudom, ez van. Amikor az Enermax Kükit teszteltem és zsírosan megmondtam a véleményem, még a forgalmazó fenyegetett perrel, hogy meg mertem mondani a leendő vásárlóknak, hogy mire számíthatnak. Jah bocs... Demokrácia van vagy nem?
Gyártónak/forgalmazónak demokrácia, tesztelőknek kuss.[ Szerkesztve ]
-
stol
addikt
De én nem utófeldolgozom és nem méretezem le, max corpolok, ha "kevés" lenne a nagyítás.
Ha már kiadok 200k-t egy valamire, ne kelljen már a PS előtt gürcölni, hogy értékelhető valamit kapjak egy pl. RAW állományból.
Annak a kompozíciónak akkor ott kell megszületnie az optika végén a CCD/CMOS szenzoron.
Utómunka nálam kimerül egy ACD See Corpolásban, max egyébb, nem albumos és vagy webes felületre történő feltöltéskor leméretezésben.
Ha annyira közel tudtam menni a témához, hogy nem kell kivagdalni az eredetiből, akkor felmegy albumba, ahogy az ég "adta". -
stol
addikt
Három makró képet látok.
És nem a bemozdulás a legnagyobb gondja a képeknek.
Halkan, félve mondom, de nekem, mintha túl kicsinek tűnne a dinamika tartománya. Igaz ez nagyban függ az alkalmazott obi fényviszonyától is.Ennek 8ezredes zárral jobbnak kéne lennie. Sajnos gyanítom, még 0,015s-es zárral se szólna sokkal nagyobbat.
Az első vízcseppes linkelt képem telesen mást "mond". ~azonosan borús napon készült.
[ Szerkesztve ]
-
stol
addikt
Ezt én értem.
DE adott egy tükrösnél drágább, nem sokkal kisebb, én de nem túl sokkal praktikusabb váz, ami képminőségileg VISSZALÉPÉS egy 5évvel ezelőtti technikához képest.
Nem látok valós feljődést a MPénisz méret növelésen kívül.
Érzékelő mérete sem kisebb, sőt nagyobb sem.
És ezt max az látja át, aki filmesben "nőtt fel" és elnyűtt már 5-6 kompakt, bridge és tükrös gépet.
Ez egy marketinggel jól támogatott gép, biztosan sok fogy majd belőle. De attól még nem jó.[ Szerkesztve ]
-
stol
addikt
Ennyi pénzért igen jó már belépú feletti tükröset kapni.
....ami fényképezni is tud
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest