Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
Az én PSP-m is egy 1000-es. Apa vette 4 éve az ebay-en, használtan. Még mindig működik a Wifi, nincs rajta pixelhiba, sem szürke folt. Egy szépséghibája az, hogy az analóg botkormány (imádom ezt a szót
) teteje letört és csak egy kiálló "csonk" van a helyén, ami kb. 0%-ban befolyásolja negatívan a játékélményt, sőt pontosabb vele az írányítás. Ja és egy másik hibája, hogy játék közben a analóg botkormány balra húz. De szerintem ahhoz képest, hogy két felhasználót és 6 évet ért meg, egész jó állapotban van. Az akkuja netezés közben 3 órát, játék közben 5-öt 6-ot, de kb. állandóan töltőn van. Ja és a töltőkábel feje leszakadt egyszer, de megjavítottuk.Ja és jó teszt lett
A játékot kipróbálom flash-ben és aztán meglátjuk, hogy megveszem-e. -
tomee007007
addikt
Nagyon jó a játék, mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
Expulso
tag
köszi a cikket.. pc-n adunk neki egy próbát ha lehetséges
-
Noithery
csendes tag
Kipróbáltam a flash verziót, nekem kicsit fura volt és bajlódtam az irányítással.
A cég gyártja a Flowert is (PS3) ami nagyon érdekel de nincs vas hozzá. A Cloud-ot, amit szintén ők adtak ki PCre hamarosan kipróbálom
-
törölt tag
Jó cikk,és a játékot is kipróbáltam psp-n.Tényleg jó

-
Silenzio
addikt
-
Silenzio
addikt
Ez van PC-re is, melóban éjszakásban toltam is vele. Ingyenes flash játék formában. Valaki próbálta úgy?
Sirandrish: nem értelek, a mai cuccok nem 5 éves élettartamra lettek tervezve. Lehet, hogy nem dobálta, a Wifi magától nyekkent meg, a pixelhibákat sem lehet befolyásolni... A Wave-em elég komoly teló, mégis csupán két hónapba telt míg pixelhibás lett. Értelemszerűen nem javították, nem cserélték. A monitorom tápja viszont úgy szállt el teljesen a kondik halálával szimultán, hogy egy pixelhiba se volt. Nincs azóta se.
-
doncortio
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez a gép vagy öt éves. Egyszerűen megunta ennyi idő alatt és (mivel engem ismer ötödikes korunk óta) nekem adta. Az aksija se bír sokat és csak egy 32MB-os memkari van mellé plusz a töltő. Mivel tehetősebb családban nőtt fel, ezért nem akart szarozni öt-tízezer forinttal és "családban" maradt

Én eddig csak egy PSN Collectionst vettem ezerforinttért aminek a kínálatából a flOw fogott meg, gondoltam vések róla egy cikket. -
doncortio
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
PSP topicban már jeleztem, hogy lett egy és említettem máshol is

Ingyen kaptam az egyik jóbarátomtól, sima 1000-es, van rajta nyolc pixelhiba, a wifi meghalt, a kasztni leharcolt, a képernyő bal alsó sarkában pedig van egy hüvelykujjnyi szürke folt. Ja és neki már nem kellett
-
Sirandrish
legenda
Te ezt min toltad végig? Esetleg van a fiók mélyén egy PSP?

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- YouTube
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) teteje letört és csak egy kiálló "csonk" van a helyén, ami kb. 0%-ban befolyásolja negatívan a játékélményt, sőt pontosabb vele az írányítás. Ja és egy másik hibája, hogy játék közben a analóg botkormány balra húz. De szerintem ahhoz képest, hogy két felhasználót és 6 évet ért meg, egész jó állapotban van. Az akkuja netezés közben 3 órát, játék közben 5-öt 6-ot, de kb. állandóan töltőn van. Ja és a töltőkábel feje leszakadt egyszer, de megjavítottuk.
A játékot kipróbálom flash-ben és aztán meglátjuk, hogy megveszem-e.