- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos tablet topic
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- CES 2025: Nyárra megjönnek az Acer új kézikonzoljai
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
Új hozzászólás Aktív témák
-
x_o_n
veterán
Ez walkman volt,pár év szünet után most ujra rákaptam,vettem is egy pakkot,alig használt közép kategóriás MD deck meg egy himd walkman egy rakat lemezzel,nagyon szép állapotban női tulajtól,3 lemez volt használt,az asztali összesen 50-60 órát ment..Persze kicsesztem magammal mert ezüszt szinű..na ehez erösitő+cd beszerzés,, hosszas ebay és müszaki áruház böngészés lett a vége végül bagóért találtam CD-t erösitöt meg ujat vettem..ennél már csak a hangfal volt izgalmasabb
-
x_o_n
veterán
Hihetetlen mennyien el vannak tévedve mind hi-fi mind zenei mind a Teac márka nevét illetően.
az árakon meg pláne...Annyiban egyet értek hogy én is csak akkor venném meg ha nem találnék egy viszonylag techikailag menthető példányt(kazettás DECK) amire nem kell költeni 15-25k mindenféle javitásokra,fogaskerék cserékre,ami némely modelleknél elég költséges móka.
Nem szeretem az all in rendszereket,meg a mini ,midi stb cuccokat ,bár tény hogy kisebb helyen elférnek.Ebböl a cuccból tényleg ami hiányos ha már saját maga üzletpolitikája ellen megy a cég,már simán berakhatta volna az svcd,dvd,bd,dvda funkciót,lényegesen nem növelt volna árat,talán egy szálcsiszolt aluminium elölap is belefért volna a budget-be
-
x_o_n
veterán
válasz Solar Eclips #70 üzenetére
Na ne viccelj már...látom még nem találkoztál hi-fi vel,nem kell audiofilnek lenni hogy hallani lehessen a különbséget....még ha Flac,Wav lett volna amit irsz,de ez igy elég vicces és hitelképtelen
-
x_o_n
veterán
Mert a yamaha.nem gyárt már kazettás decket...
Amugy szerintem a friss yamaha kinálat összképe kriminális azokkal a műanyag gombokkal hiába a szálcsiszolt alu előlap ha a gombok műanyagok,és ronda hosszukás formájuak.Persze ettöl még minőségre nincs panasz csak rettenetesen néznek ki a konkurens termékekhez mérten,és lássuk be nem is jobbak... -
x_o_n
veterán
válasz twollah1976 #52 üzenetére
emlékszem de inkább több elemmel mentem el,discman..na az se volt piskota,elemzabálás tetöfoka,és mig nem voltak rázkodásvédelemnek tituált dolgok adig elég használhatatlan volt,a legjobban bevált hordozható dolog a minidisc volt,a mai napig örzök 2 modellt is itthon egy alap és egy mdlp készüléket,meglepően komolyak méretükhöz képest
-
x_o_n
veterán
Azért az attól még nem lesz se lp,cd,md,dat,sacd,dvda még ha rip akkor sem...nem beszélve azt az apró tényt amit mindenki elfelejt hogy azért egy minőségihang kártya sem árt.
Meg aztán ugye mégis ugy az igazai ha megvásárolod,ott van a polcon,songbook stb..
a hivatalos forrásbol vásárolt digitális zenék 95% a mp3..a nem hivatalos,letöltött ,lopott zenék meg más tészta... -
x_o_n
veterán
Én ugy látom eleve fel lendült a cd-lp piac és a hi-fi is,mostanság még kazetták is jelennek meg,otthon megölte az internet az egészet sajnos a boltokat és a minőségi zene hallgatást is.
Az árazással is gondok vannak mikor ugyanazt a pioneer erösitőt itt megvettem 35k otthon a legolcsobb 110k volt,és ez nem az adó mértékének a különbsége... -
x_o_n
veterán
válasz Solar Eclips #40 üzenetére
Gondolom zene hallgatásra,ég és föld egy pc és egy hi-fi között a különbség ne adj isten egy high end cucc vagy studio készülék.
-
x_o_n
veterán
-
x_o_n
veterán
Nem régen vettem meg az In strict confidence uj lemezének limitált kiadását amiben van egy kazetta is,söt elég sokan adnak ki ujra föleg USA ,de deckem már elég régota nincs,én simán megvenném ezt a készüléket ha SACD-t is lejátszana,nemrég vadásztam le elég jó hifi cuccokat az ebayen,és egy jó sacd,himd ,és kazettás deck még hiányzik a gyüjteményböl,bár leginkább az MD-t kedvelem,kár érte,jó ügynök volt
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 2020 13" Retina Touchbar M1 (8C/8C)/16GB/512 GB SSD
- Elitebook 640 G11 14" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155U 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest