- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
őstag
válasz #20691712 #27 üzenetére
Én Cinema 4D zek... Ahhoz inkább csak proci kell, nulla a GPU kihasználtsága annak a szoftvernek... Legutóbb 13 mp es animációt 9 órán át renderelt az I5 3470 esem... Noh de mindegy is, éppen ezért elkezdtem átállni a 3DS Max-ra ... Már egy két dolgot csináltam is benne, HD 7970 el semmi lassúságot nem tapasztaltam benne. Vagy csak nem használom még elég professzionálisan a szoftvert?
-
törölt tag
Ezekkel a kártyákkal nem seggelne le a 3ds max "zseniális" nitro engine-je?
Mert nvidian úgy szétszáll skin-elt mesh animálásakor mint a "galamcsorda" ami közé üllőt ba..nak.
[ Szerkesztve ]
-
Baryka007
őstag
Vegyél RX 480 at, majdnem teljesen ugyan az... Az RX 580 -ban van hardveresen egy két újítás... De nem fog teljesítménybeli különbséget mutatni neked. Videólejátszáshoz valami funkció csak. Én már inkább megvárom a Vegát ... R9 390X óta szerintem nem volt normális AMD kártya Remélem csak valami nagy dobásra készülnek
-
jedis
senior tag
Abból tervezték, csak az újabb bitcoin láz nem lett betervezve !
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
carl18
addikt
Munkára fel, azért durva 50 wattból elmennek! 150-200 dollárért nem rossz vétel.
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
kromatika
veterán
Szimpatikus kártyák.
-
jedis
senior tag
Felvásárolták bányász gépekbe őket, az 570-esekkel, meg a 480-asokkal, meg a 470-esekkel együtt .
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
tibcsi0407
félisten
Majd, ha lesz Tekla Structures is a listán..
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Felhőtakaró
tag
Szerintem megfelelő helyre érkeztek, és ha picike piaci rést/területet is foglalnak, akkor is lehet azt mondani:
- Nagyon profik ezek az amatőr szintű kártyák Habár az árazáson látszik, nem amatőröknek címezték ezeket a hardvereket, hanem igazi profiknak. ....(I LOVE AMD) <3[ Szerkesztve ]
huhh
-
awexco
őstag
Arrol kellene egy cikk , hogy mi a fenéért nem lehet tőlük kapni rx580 at
Amazonon egyes helyeken 1-2 hónapot írnak !!!
I5-6600K + rx5700xt + LG 24GM77
-
kriszpontaz
veterán
válasz zorrokalap #2 üzenetére
Alap AutoCAD alá ez a kártya egy pénzkidobás. Még a 3D rész miatt sem éri meg. Egy sima mezei VGA-val szépen elvan.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az a kördiagram pontosan mi a francot ábrázol? Az Adobe jobben hitelesítette a cuccot, mint a Maya?
-
flashpointer
őstag
válasz zorrokalap #2 üzenetére
jo lesz neki egy sima gamer kartya is, abbol sem kell tulloni a celon. Programfuggo melyik melyiket szereti, SW pl AMD-s. Azt kell megnezni mit szeretne csinalni vele es az alapjan osszeallitani a HW-t, szimulaciot, alkatreszt, rendereles, osszeallitast stb. Mindegyik mas hardwert preferal.
Ja es pl regebbi SW verziok (2013 s hasonlok) egyes komponensei nem mukodnek egyutt az uj grafkartyakkal, egyszeruen kifagy azt annyi. -
zorrokalap
tag
Van valakinek tapasztalata mennyivel es milyen korulmeny kozt jobb egy ilyen kartya mint a sima desktop valtozat? Nem keves az a 2-4GB ram? Progi: Autocad
Story time: Ismereos kert meg hogy dobjak neki ossze egy "munkagepet", de komolytalan osszeget mondott(150k HUF) annyiert meg a desktopbol is a legolcsobb "szutyokra" futja csak. Viszont ok egyszerubb dolgokat terveznek lehet az is eleg. Szoval mikortol eri meg ez a kari, ha be akarsz rantani egy egesz stadiont az utolso csavarig? Solidworks szimulacio nem mukodik a sima driverrel? Support meg ilyen bullshitet hagyjuk please.
-
PandU
csendes tag
Elég fasza kártyák lettek, kevés fogyasztás, jó teljesítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest