- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Memóriakártya topic
- Házimozi belépő szinten
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Érdemes szerintem LG monitorokkal is szemezni. Hazai képviselet, gyártói garancia pixelre is. Meg lehet találni a weblapjukon a a garis feltételeket és ha olyan időszakban fogod ki, akkor jó árban is vannak. Ősszel 60-ért lehetett GN600/GN650--t venni, ami az áráért nagyon jó monitor. Majdnem olyan jó pixel response-ja mint az én öregecske 24GM77 monitoromnak. Alig láttam különbséget mikor face-to-face mértem őket össze.
-
Aprósólyom
addikt
Az egészben az a gáz, hogy még magyar számtech bolt youtube csatornáján is ajánlják. Azért ennyire nem kellene aláfeküdni a PR nyomásnak vagy legalább korrekt ajánlást tennének, hogy mondjuk GTA-ra király, de azért nem ez lesz a kompetetive fps-ek kiráyla. Csak egy példa.
-
Aprósólyom
addikt
Mármint relatíve mire elég jó? Szerintem az árához képes rettenetes pixel válaszideje van. ~10ms körüli az átlaga a táblázatban, magyarán ~100fps-t tud megjeleníteni szépen. Inkább azokra a játékokra megfelelő, amikhez megfelelő a 60-75Hz monitor is, kompetetívekre nem. Viszont, akkor meg kicsit túl van árazva.
Szerintem jobb ajánlat akkor már a Samsung Odyssey G7. Az már tényleg egy jól sikerült darab, kérdés, megéri-e az árát. -
Aprósólyom
addikt
Olcsó Samsung VA panel. Én se fényképeztem volna UFO tesztet, hogy kiderüljön a valóság. Eddig nem láttam még olyan tesztet, ahol gamer monitorként szép eredményt produkált volna egy olcsó Samsung. De ha van ilyen, akkor szeretettel várom a linkeket, ahol UFO teszten is lehet látni a szép eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a Full HD felbontású, FreeSync támogatású Odyssey G3 monitort.
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Google Pixel topik
- MotoGP & WSBK
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- SAMSUNG (LS27CG554EUXEN) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- SAMSUNG (LS32BG650EUXEN) 32" QUAD HD GAMER AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest