Új hozzászólás Aktív témák
-
Mec
aktív tag
válasz
GumisPeter #47 üzenetére
Na, csak nem tudsz valamit, amit én még nem?
-
waverider
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #23 üzenetére
Angliából? Elég húzos bicikli út lenne
-
shteer
titán
sajnos nem tudom megoldani a befejezést a hátralévő 1 hónap alatt... suli, új melót keresek és csak 7végén lenne rá időm
csak látogató leszek
-
Mec
aktív tag
úgy tudom, ha már díjat nyert a gép, akkor kis módosítás után már ismételten nem versenyezhet. Ha sok átalakítás történt a gépen, akkor indulhat, a nevezést követően úgyis elbírálásra kerül minden gép.
Reméljük neveznek még sokan. Utolsó pár napon szokott megugrani a lista még.
-
Mec
aktív tag
az tuti volt, hogy lesz kiállítás. Mindig szeptember-október magasságában van, idén is így sikerült. Radikalmodon már régóta témázunk róla, kár, hogy nem néztél be oda is időnként.
"egyszerű" géppel? Ha moddolva van akkor tessék jelentkezni és pont. Részvétel a lényeg, nem?
-
v.tom
őstag
Sajnos nem is gondoltam a nyár folyamán arra, hogy utánanézzek, mi a helyzet a versennyel, most meg már nagyon késő. Hát erről lecsúsztam. Csak viszonylag egyszerű gépet tudnék vinni. Az idő és a pénz is kevés lenne már egy komoly munkára. Jövőre tényleg szeretnék ott lenni. A tervek már kialakultak régen, csak pénz kell. Sok pénz
-
v.tom
őstag
Fasza. Kb. fél évvel ezelőtt már érdeklődtem a szervezőknél, hogy mikor lesz-e idén várhatóan verseny, és ha lesz, kb mikor. Azt válaszolták, hogy fogalmuk sincs...Egy igen komoly holmit készítettem volna többedmagammal. Most kiderült hogy indul a verseny, de nekem meg már nagyon késő.
-
törölt tag
válasz
"ezért nem jár pont?"
ha mindketten hoztok nekem sört akkor nem -
GumisPeter
senior tag
válasz
Ööööööööööööö, izééé...
Erre a kérdésre asszem Viktor tudja a választ.Vagy valaki, aki anno megfogadta Viktor vezényszavát és vitt magával valakit.....
-
TESCO-Zsömle
titán
waverider: Kitolhatnád te is a biciklit a HTPC-ddel a hónod alatt. Csak elötte ne felejts el nevezni!
GumisPeter: Én még egy nevezőt hozok magammal. Ezért nem jár pont??
-
shteer
titán
újabb minőségi munka a kezeid közül - megnézem majd a végeredményt
félpasszív. a gépem leterheli annyira, hogy elindul benne a vészventi - ebben a hűvösebb időben még rosszabb, mert elindul, leáll, elindul, leáll... és ennek hangja van, szemben az alacsony fordulattal
de már kész. megnémult -
waverider
senior tag
én a kis házimozi PC gépemet szeretgetem, dédelgetem, teszek bele újat, szebbet-jobbat, de nagyon nehéz a helyzet, maximalista vagyok, így sosem vagyok elégedett, mindig szeretnék valami eszement dolgot összehozni, bár asszem már a mostani sem 7köznapi darab.
mindig is tiszteltem, felnéztem az alkotó szellemre, és buzdítom, ahogy tettem a (radikalmod) modding klubbon, és teszem azt most is, még ha messziről is, hiszen tényleg nincsen jobb amikor valami saját kezünk művét befejezvén - még ha sokszor ideiglenesen is, mint nálam
- hátradőlünk és élvezzük az alkotás eredményének gyümölcsét...
vazz...elm1ek vmi reklámszövegírónak, ez annyira marketingszagúra sikeredett, de a lényeget asszem úgyis értitek.
moddingra fel!
-
kariad
senior tag
Hát vannak szép darabok!
-
GumisPeter
senior tag
...mindenki hozzon magával még egy embert...
Én is neveztem, már készen van, de nem bírom ki, hogy ugyanúgy nézzen ki, mint a Hrp dealer dayen, szal lesz változás.
-
shteer
titán
te készülsz vmivel?megtaláltam. hasonló lesz
-
shteer
titán
idén csak látogatóként nézek ki
majd jövőre átfényezem a gépet és kiviszem megint
-
Mec
aktív tag
a szokásos hűtés-házak-modding témakörben nyitottam korábban már topic-ot a kiállításnak oda is lehet írni
-
Engineer086
Modder
Én már leadtam a nevezésem
-
Xirtam
veterán
Áhh ott a helyem!
-
Laprasi991
aktív tag
Fenébe, nem lesz kész addigra a gépházam
Nem baj majd jövőre jelentkezek, idén meg megyek nézőnek
-
törölt tag
-
cannibal
senior tag
Ez ilyenekkel csak az a baj,hogy izlések és pofonok..
(nekem spec ez az összeállitás nemtetszik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Immáron hetedik alkalommal várja látogatóit hazánk számítógépes modding versenye.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- GTA VI
- sziku69: Szólánc.
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest