- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Ezt én sem igazán értem. Mire jó, hogy csak útvonalat tárol offline? Nem lenne egyszerűbb, ha bizonyos térképrészletekkel tenné ezt, aztán ott úgy és akkor tervezel újra, ahogy és amikor kedved tartja? Egyébként ha jól tudom, vannak ilyen offline Maps megoldási lehetőségek.
-
CSiPet2
tag
Az útvonalak mentése google accountba már most is működik, én pl el tudok képzelni valami olyat, hogy gépen megtervezed google acc elmenti, telefonod meg leszinkronizálja (most csak androidban gondolkodva). Lementi a netről a tervezett útvonalat, meg az útvonal közvetlen környezetét, aztán már nem is kell net. Ezzel mondjuk egy újratervezésnél már bukta van, szal ha tényleg működő offline navigációt szeretnének, akkor nincs mese, a komplett térképet le kell majd tölteni lokálba, mint minden más navigáció esetén.
-
törölt tag
egyelőre online megy. folyamatosan tölti a térképet. nemsokára megy majd offline előre megtervezett útvonalon (netre csatlakozol, tervezel, akár offline is mehetsz onnantól és indulás), a végső cél pedig kész, offline térképek integrálása alapból a szoftver alá. gyak letöltöd piciny hazánkat egyben és jóccakát, határokig eldöcögsz szinte bárhova.
legalábbis szerintem, nekem ez jött le eddig a cikkből
-
petymeg2033
tag
Ezt a kérdést igazából nem értem, de azért megpróbálok válaszolni.
Azért offline navigáció, mert a térképeket előre fel tudod rakni a telefonra (akár közvetlenül letölteni vagy PC segítségével átrakni). Így a telefonon már megvannak a szükséges adatok a tervezéshez, ami így működik netes kapcsolat nélkül is.
Az online navigáció "valós időben" szedi a netről az érintett térkép részleteket, amihez ugye kell a telefonon a netes kapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest