- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AI a játékokban és azon túl
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz wassermann #47 üzenetére
érdekes cucc.
a 3 ezüst színű usb akármi a 3 tuner?
antenna?amibe belemegy a 3 akármi, az konkrétan micsoda? integrált usb hub?
illeszthetted volna nagyobbíthatóra a képet....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
Jack@l
veterán
Én simán arra fogom használni. Nagyjából egy usb-s tuner kell mellé, meg mobile rack a felvételeknek, azt megy is vígan
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
wassermann
addikt
Ez sem biztos: mert ha a saját elképzelésed szerinti konfigot akarsz építeni, jó lehet. Itt van két kép a Raspberry Pi topikból, ahol Azbest egy 3db DVB-T vevőt egyszerre kezelő médiabox-ot fejleszt:
[ Szerkesztve ]
-
Jack@l
veterán
Nemtom miről beszélsz, de már lassan dunát lehet rekeszteni a hasonló SoC-kra épített médiabxokból.
Tökéletes médialejátszónak.A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
válasz wassermann #37 üzenetére
Igazából ezek beágyazott rendszernek jókk, arra kicsi az igény. Arra, hogy köré pl. valaki médialejátszót építsen, meg drága.
Mutogatni való hater díszpinty
-
Jack@l
veterán
Már csak egy sata csati, meg némi beépített nand kéne az oprendszernek, és tökéletes is lenne.
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
-
draco31
veterán
Egy ilyen köré nem épít valaki notebookot?
Egy 10" mellé rengeteg akku elférne pluszban a burkolat alá nem?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
pigster
senior tag
válasz wassermann #37 üzenetére
Pl azért sincs rá igény, mert 7 hetet kell rá várni. Plusz utána gondolom még a szállítási idő.
Ha pl jövő héten kézbe vehetném már, lehet, hogy rendelnék is egyet.[ Szerkesztve ]
-
sipi25
tag
Elöször vártam a Pi-re, addig késett, hogy lettek jobbak...
Aztán vártam a cubieboard-ra, lett jobb...
Múlt hétig vártam a Hiapad 802-re (4 magos)
Most várok erre...
Csak az a bökkenő, hogy a 4 cuccból jelenleg a Pi-t lehet kapni.
Az a baj, hogy megy a marketing, meg az igérgetés, meg az előrendelés... Nem értem miért nem lehet ezeket 10000-es tételekben gyártattni... -
szab.tam
nagyúr
én nagyon bízom benne, hogy kiforrják magukat.
az erős pc mellett, (játék, kódolás kivételével), mindenes, 24/7 gépnek tökéletes cuccok lehetnek belőlük.
hang nélkül, minimális fogyasztás és hőtermelés mellett kiváló cuccok.
a nagy gépet pedig csak játékra, vagy akármire bekapcsolni.az állandóan idle 100w-ot fogysztó gépek állandó használatának ideje végleg deáldozóban vannak.
én több, mint 6 éve lakom 1 helyen. 10k/hó villannyal kezdtem. most 9-nél tartok. pedig közben emelkedett a villany ára, légkondit sem dobtam ki, és mégis csökkent a költéség.
csak kicsit babráltam a gépparkot, használatot.. egy ilyennel biztos tovább csökkenne.
(az összköltség persze kb. ugyanott van, de akkor jobb így.)fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Xmodule
őstag
-
Úgy vennék ilyet! Azt nem tudom mire, de kell...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
bocsika
aktív tag
Hát ez így drága. :S
-
CyberPunk666
senior tag
Ez már talán elég erős, hogy otthoni "mindenes" legyen.
hd film, tvs netező, nas, dvdlejátszó, filmfelvevő.
Elbírná egyedül, az ilyen rendszerek árának és együttes fogyasztásának töredékéért....
-
-
addikt
A mérnökök olvasgatták bacsis írásait
más:
Tök jó, hogy ilyen kis fogyasztású kütymürüttyökkel jönnek elő. Szép lassan ezt a nagy pc-t le lehet váltani egy ilyen kis cumóra. Amikor meg meló van akkor be lehet klattyolni a vasat és kész. Haladunk.... valahova.Amúgy hűtése engem a tie fighterre emlékeztet. Modderek előnyben
[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
CharlieDrop
veterán
elég karaj kis vas
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Inzl
csendes tag
Akkora feladat lett volna gigabites net + S/PDIF behegesztése? Aaaaaa!!! Egyébként venném egyből...
Nekem kezet csókolnak a csajok a kocsmában B+!
-
-
lapa
veterán
válasz wassermann #20 üzenetére
erre meg van armos ubuntu meg elég ram. miről beszélünk?
-
kozmate
tag
Ha ez egy telefon belsősége nagyjából akkor minek ekkora hűtőborda? Mitől melegszik ez ennyire?
-
atike
nagyúr
Hmm... Komoly. Lehet ki kellene váltani a régi mini-itx-es eszközeinket. Használunk egy párat... Elgondolkodtató.
-
Xmodule
őstag
Tetszik a kutyu, de azért azok a csajok a masodik videoban...ITT a video ha mást is érdekel.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
szab.tam
nagyúr
tetszenek ezeka cuccok. még kicsit feljődnek, és a 150-200k-s, kisebb táska méretű, passzív, de túlmelegedő htpc-ket szépen ki lehet vágni a kukába....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
vinibali
őstag
most hogy milyen op rendszerrel jön, gyakorilatilag mindegy. ubuntuból is van arm-es port, csak a hírben úgy hangzik mintha ők csinálták volna hozzá
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
-
MrSealRD
veterán
Érdekes kis kütyü...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
nbg
senior tag
Ja, plusz a 30 dodo felar "shipping and handling" comszo alatt sem tul bizalomgerjeszto...
(#12) Duliee: Tudom, azert orulok ezeknek
[ Szerkesztve ]
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
nbg
senior tag
Na, ez mar inkabb "multimedias" kutyu, mint a Pi.
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
lapa
veterán
juj. hát ezt egyre jobban elhiszem. gyerkőcnek is elég lenne a monitor + egy ilyen. ha csak tévének van használva még billzet se kell mert ott a mobilos távkapcs.
-
Graphics
Jómunkásember
így már értem a Galaxy S3-as árát
Szuper kütyü
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
pigster
senior tag
7 hét szállítás... szép
-
Zirowe
nagyúr
És még csak most indulnak be ezek!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Kellllllll
Mondjuk most Arduino-t akarnék alkotni, ha megjönne már Koreából a mikrokontroller...Mutogatni való hater díszpinty
-
lapa
veterán
ez elég kellős lett, ja. már egy ideje tervezem a saját ultrabookot két noti képernyőkeretből. és most eljövé. mégjobbabb lenne valami dev verzió szalagkábelekkel. ubuntu támogatás is van, csak időm nincs.
[ Szerkesztve ]
-
tag
A második képen a hűtőre szerelt cucc úgy néz ki, mintha egy mini íróasztal alá csúsztattak volna egy mini PC házat, így (számomra legalábbis) új értelmet nyer a kép
-
Pug
veterán
Nem tudok mast mondani ra, mint hogy kell!
-
lenox
veterán
Nem rossz. Ilyenbol kene kesz konfig olcson.
-
banhammer
veterán
Így már értelme egy ilyen androidos készüléknek.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- One mobilszolgáltatások
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Crypto Trade
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM