- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Gamepad
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabko
tag
Dícséretes Ozorán, hogy nem látsz egyetlen reklámot sem. Sem borsodi sátor, se heineken színpad, sehol egy árva cocacola felirat. Mintha nem is MO.-n lennél, nem is EU-ban, hanem valahol távol-keleten, amit fokoz az, hogy csak elvétve hallasz magyar szót. Megemlíteném, hogy a zene úgy szól, mint egy atombomba. Sok kajálda, több volt a vega kaja (tibeti, indiai, stb.) mint a nem vega. Az egész egy meseország, jobban pihentet és kiszakít a hétköznapokból mint egy karib szigeteki nyaralás (bár nem tudhatom
).
2007-ben történt, hogy csütörtök este megérkezett a monszun. Akkora felhőszakadást én még nem éltem, ami ott érte a fesztivált, pedig közel vagyok a negyvenhezTeljesen világos volt, mert folyamatosan villámlott. Kinézve a sátorból mintha egy feszített víztükrű medencét látnék, úgy szakadt az eső. Reggel felébredvén kidugom a fejem a sátorból, és elkeserítő látvány fogad. Ahol út volt, ott sártenger lett, egy mtz traktor próbálja kiráncigálni belőle a kocsikat. Ahol rét volt, ott tó lett, amiben úsztak a sátrak, ruhák, stb. Egy ford transitnak a műszerfalig ért a víz, szomorú látvány volt. Gondoltam vége is a fesztiválnak, a színpadokat biztosan elvitte a vihar. Elindultam valami reggelit keresni, talátam is, bár az árusoknagy része még a vizet meregette. Elmentem a nagyszinpadhoz, hogy megnézzem mi maradt a buliból. Sár mindenhol, a szép dekoráció 80%-át elvitte a vihar. De a hangfal tornyok ott magasodtak, szólt a zene, és 5000+ boldog ember ott nyomta a sárban, mintha mi sem történt volna. Na ekkor éreztem, hogy a lehető legjobb helyre jöttem
A sarat pillanatok alatt lefedték jófajta szalmával, így a csúszkálás megszűnt, és ment tovább a parti 1000el. Estére a tegnapinál is vadabb vihar érkezett, de már tudtam, hogy nincs vihar, ami ezt a csodát itt elmoshatná
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ Logitech G29 Force Feedback kormány + pedálok
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest