- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Centurio9
csendes tag
Bocs, hogy ide írom, de használ vki HKC tápot, sztetek az jó?
-
dwiki
senior tag
Az első képen úgy néz ki, mint a Cloverfilmben az a toronyház, amelyik megrogyott...
-
nádasi
tag
A helyenkénti kialakítás és a felhasznált anyagok minősége a Hiper Anubis-t idézi számomra, amit az egyik legkomolyabb háznak tartok a piacon, de sajnos nem hiszem, hogy idehaza kapható....
-
Én kényszermegoldásként használtam két tápot még régen (6800gt@ultra mod miatt). Egy 400w-ot CWT tápon volt a Lap+videókari, meg egy 300w-os Codegenen a vincsik, cdrom és egy rakás venti, neon..
Annyi a titka az egésznek hogy előbb kellett bekapcsolni a Codegent. Nem volt gond hogy a vincsik egy darabig üresen mentek.
Nem feltétlenül kell egyszerre indulnia a cuccoknak, csak az alaplap legyen az uccsó. ATX-es tápot meg el lehet kézzel is indítani. (álltalában az ATX csatin zöld+fekete zárással) -
shtml
őstag
a 12,2-es ágból visszaáramlik töltés a 11,8-as tápba, vagy az alaplapba, vagy akárhová.
Ugyan miért áramlana áram az egyik tápból a másikba? Nem ugyanazokat az alkatrészeket hajtod meg a két tápról. A két táp azonos névleges feszültségű kimeneteit meg nem kötöd össze, ugyan miért is tennél ilyet?
-
simonzé
addikt
-
bsh
addikt
én inkább azt nem értem a két tápban (bár mint látni fogjátok elektronikához eléggé sötét vagyok
), hogy ugye két táp sosem fogja pontosan ugyanazokat a feszültségeket kiadni, az alkatrészek tűréséből kifolyólag. simán lehet pár tized volt eltérés is, mondjuk az egyik 11,8V-ot ad le a 12 helyett, a másik meg 12,2-t. ilyenkor a két 12V-os ág közt potenciálkülönbség lesz, és a 12,2-es ágból visszaáramlik töltés a 11,8-as tápba, vagy az alaplapba, vagy akárhová. (gondolom). ezt hogy oldják meg?
-
kretenallat
senior tag
válasz
drizzt1666 #13 üzenetére
koszi... megneztem az oldalt de vmiert nem tolti be a házakat .S se kep se árak sesemmi...
mikor rakerestem ez jott be de nalam ures... http://www.pixmania.com/hu/hu/nzxt/1810/marque.htmljah ugynezki darabonkent meg lehet talalni
ez a lexa ezekhez a lakkfekete monitorokhoz mutat jol (egyik sem johet be a lakasba.
)
-
bteebi
veterán
A belseje elég jó, kívülről khm... érdekes
, és baromi drága. De nagyon tetszik a logikájuk, hogyha az ember vesz egy >60000 Ft-os házat, akkor a tápon fog spórolni
. Bár végülis nem teljesen kizárt, hogy vannak ilyen emberek is...
-
sNiP3rFun
tag
JAJJ valóban elírtam
nem baj 400 dolcsi is sok érte
-
1010
őstag
hát ennek is les zegy szép hangja az tuti tele ventikkel
-
Ste
addikt
annak a 3 ventinek mi értelme az 5.25-ös meghajtók mögött? ha jól látom, akkor a felső az optikáról szívja el a levegőt, max az alsó, vagy talán a fölötte lévő tud az első venti légáramlatából profitálni
-
gfefe
őstag
válasz
lumber_hw #12 üzenetére
[OFF]"szerintem meg jó megoldás a két táp.. nekem pl nagyon jól jönne a cf rendszeremhez mert ha kiépítem új táp kell de ha lenne egy ilyenem csak bedobnám a szekrényben álló 500w ost...
vki nem tud egy olyan cuccost amivel ez is elindúl... nem értek a logikájához sajna."
ebből te hol olvastad ki, hogy a ház is érdekelne engem
[/OFF]
engem csak az a toldó cuccos érdekelne amivel a két tápot rákötik az alaplapra.... vhol már láttam házi elkészitésről leítást, de sehol sem lelem most....
-
shtml
őstag
válasz
benedekco #11 üzenetére
Az első táp kiszolgálhatja például az alaplapot, processzort, a második pedig az egyéb perifériákat; hogy utóbbi is a rendszerrel összhangban kapcsolódjon be és ki, egy megfelelő kábelt is mellékelnek a házhoz.
Amúgy nem nagy kunszt a dolog, a második táp bekapcsoló bemenetét össze kell kötni az elsőével, itt is így oldották meg szerintem. Én azért tennék bele egy kis figyelő elektronikát, amely megakadályozná a két táp aszinkron működését, ez sem nagy dolog.
-
drizzt1666
tag
válasz
kretenallat #10 üzenetére
Itt találsz, és nem is annyira észveszejtő áruk van. Ennyit nekem megérnek. Főleg a Lexa, nameg a Lexa Redline és Greenline
De az Apollo sem rossz. A Tempest engem nem fogott meg.
Tudom, h NZXT-nek írják, de külföldön 'Next'-nek. Én meg 'enzéikszté'-nek ejtem. Annyira megszoktam
-
-
sNiP3rFun
tag
HMMM belsőre egész kis szépre sikeredett valóban de nem tudom ezek az ujabb házak már kezdenek elszállni a dizájnal külsőre lehetne egyszerübb a két táp meg szerintem elég jó...
Véleményem szerint 4000$nem ér meg (Nekem egy ház sem).
-
Hebry
senior tag
A belseje nagyjából ok, de a külseje.
Kár lenne a szemedért... -
edipqe
senior tag
a mostani hirekben lévő 2 házhoz képest ez gyenge. pláne a voodoohoz képest!
-
VaniliásRönk szavait idézve: "Nem látom a gyémántberakást..."
-
gfefe
őstag
szerintem meg jó megoldás a két táp.. nekem pl nagyon jól jönne a cf rendszeremhez mert ha kiépítem új táp kell de ha lenne egy ilyenem csak bedobnám a szekrényben álló 500w ost...
vki nem tud egy olyan cuccost amivel ez is elindúl... nem értek a logikájához sajna.
-
sNORh
addikt
nadecsúnya
-
Kriza
őstag
Jól néz ki a házikó, de elég brutális ára van.
Ez a kéttápos megoldás meg elég durvának tűnik. Vajom mennyire lehet életképes? (arról nem is szólva, hogy ha valakinek van ennyi pénze házra, az már vehet nyugodtan erőmű tápot ha akar - és szükséges)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nevével ellentétben nem a rendetlenség jellemzi a Khaost.
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest