Új hozzászólás Aktív témák
-
Az egyik banknak van évi százmilliárd profitja, a másiknak meg csak egy.
Ha már az ország legnagyobb bankja, lehetne arányosan a legnagyobb szerver(farm) is mögöttük.A Magnetet pl. a mobilos hitelesítés hiánya ellenére szerettem. Ott pl. 2005-ig visszamenőleg le tudtam kérdezni a dolgokat, vissza tudtam keresni egy tranzakcióra. Nincs ilyen OTP-s 3 hónapos bohóckodás. Mert lehet, hogy náluk üzletpolitika, hogy pénzt kér(het)nek a régebbi számlakivonatokért, de könyörgöm, ha kinyomtatják nekem a bankfiókban a tavalyi kivonatokat, a papírnak még mindig hiába mondom, hogy Ctrl+F.
-
törölt tag
Figyelembe veszem, de feltehetően a 3m ügyféllel rendelkező bank bevétele is sokkal több mint a 100k ügyfeles bank, magyarán lenne miből infrastruktúrát építeni.
Ráadásul az otp amúgy sem a kedvező díjairól ismert (sőt!), én is azért váltottam, szóval nem igazán lehet azt mondani hogy nincs rá pénze mert hát annyira kedvező díjszabása van hogy szinte már ingyen adja a szolgáltatásait...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest