- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
joghurt
addikt
Az egyik banknak van évi százmilliárd profitja, a másiknak meg csak egy.
Ha már az ország legnagyobb bankja, lehetne arányosan a legnagyobb szerver(farm) is mögöttük.A Magnetet pl. a mobilos hitelesítés hiánya ellenére szerettem. Ott pl. 2005-ig visszamenőleg le tudtam kérdezni a dolgokat, vissza tudtam keresni egy tranzakcióra. Nincs ilyen OTP-s 3 hónapos bohóckodás. Mert lehet, hogy náluk üzletpolitika, hogy pénzt kér(het)nek a régebbi számlakivonatokért, de könyörgöm, ha kinyomtatják nekem a bankfiókban a tavalyi kivonatokat, a papírnak még mindig hiába mondom, hogy Ctrl+F.
-
törölt tag
Figyelembe veszem, de feltehetően a 3m ügyféllel rendelkező bank bevétele is sokkal több mint a 100k ügyfeles bank, magyarán lenne miből infrastruktúrát építeni.
Ráadásul az otp amúgy sem a kedvező díjairól ismert (sőt!), én is azért váltottam, szóval nem igazán lehet azt mondani hogy nincs rá pénze mert hát annyira kedvező díjszabása van hogy szinte már ingyen adja a szolgáltatásait...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest