Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
fordfairlane #63 üzenetére
Meglátjuk. A CIB a JWS irányba lépett már idejekorán, nagyjából azidőtájt, amikor a chrome lépett.
Én is szeretnék látni egy normalis webapp kliens platformot, de eddig csak JS frameworköket láttam érdemben, az meg még távol van az optimálistól.
(#64) lionhearted
Az SMS téma nem mai dolog. Elég erős lehúzás a szolgáltatók részéről, de még mindig nagyobb garanciák vannak az SMS kézbesítésére normál körülmények közt, mint a push üzenetre. Nekem van hogy 10-20 perc késéssel jönnek a telefonra, ami egy két kulcsos autentikáció esetében elfogadhatatlan.(#65) Darth Sith
találtsüllyedt
Talán mintha az exploderen keresztül lenne erre lehetőség, de a többi... Volt egy tender 1-2 éve, ahol épp ez volt a problémánk, hogy aláírást kellett volna tudni megejteni. De még platfromfüggetlen megoldást sem találtunk hirtelen, nemhogy böngészőset
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest