Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
fordfairlane
üzenetére
Meglátjuk. A CIB a JWS irányba lépett már idejekorán, nagyjából azidőtájt, amikor a chrome lépett.
Én is szeretnék látni egy normalis webapp kliens platformot, de eddig csak JS frameworköket láttam érdemben, az meg még távol van az optimálistól.
(#64) lionhearted
Az SMS téma nem mai dolog. Elég erős lehúzás a szolgáltatók részéről, de még mindig nagyobb garanciák vannak az SMS kézbesítésére normál körülmények közt, mint a push üzenetre. Nekem van hogy 10-20 perc késéssel jönnek a telefonra, ami egy két kulcsos autentikáció esetében elfogadhatatlan.(#65) Darth Sith
találtsüllyedt
Talán mintha az exploderen keresztül lenne erre lehetőség, de a többi... Volt egy tender 1-2 éve, ahol épp ez volt a problémánk, hogy aláírást kellett volna tudni megejteni. De még platfromfüggetlen megoldást sem találtunk hirtelen, nemhogy böngészőset
Új hozzászólás Aktív témák
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Steam topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi