- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
fordfairlane #63 üzenetére
Meglátjuk. A CIB a JWS irányba lépett már idejekorán, nagyjából azidőtájt, amikor a chrome lépett.
Én is szeretnék látni egy normalis webapp kliens platformot, de eddig csak JS frameworköket láttam érdemben, az meg még távol van az optimálistól.
(#64) lionhearted
Az SMS téma nem mai dolog. Elég erős lehúzás a szolgáltatók részéről, de még mindig nagyobb garanciák vannak az SMS kézbesítésére normál körülmények közt, mint a push üzenetre. Nekem van hogy 10-20 perc késéssel jönnek a telefonra, ami egy két kulcsos autentikáció esetében elfogadhatatlan.(#65) Darth Sith
találtsüllyedt
Talán mintha az exploderen keresztül lenne erre lehetőség, de a többi... Volt egy tender 1-2 éve, ahol épp ez volt a problémánk, hogy aláírást kellett volna tudni megejteni. De még platfromfüggetlen megoldást sem találtunk hirtelen, nemhogy böngészőset
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Fotó állvány eladó
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest