- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen széket vegyek?
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Hmm, ha már ilyen 8+2 fázissal, meg Turbo Key + TurboV-vel villognak, miért nem tudták a 780G-t az SB750-nel párosítani (ACC)?
Nekem tökéletesen elég 1 videokártya, így nem kell 30-40 ezres full-extrás alaplap, de tuningosként (+ vízhűtés-tulajként) a prociból szeretem kihozni, amit lehet.
(A P-II alacsonyabb fogyasztása által valószínű hamarabb lehet ütközni órajellel kapcsolatos korlátba [és itt is inkább proci-órajelre gondolok, nem referencia-órajelre, amiben a 780G sem rossz], mint tápellátásiba, szóval szerintem fontosabb lenne az ACC, mint a 8+2 fázis...)
Persze ha ilyen nagy hangsúlyt kap a tuning, akkor nyilván pént is akarnak belőle csinálni.
Egyékbént, mint a cikk is írja, a Turbo Key nem egy plusz gomb, hanem a bekapcsológomb opcionális hibernálás indító funkciója helyét veszi át (mert ez egy ilyen "intelligens gomb"
).
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az M4A család tagjai közül kettő már AM3 foglalattal és DDR3 támogatással rendelkezik.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest