Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Csak tudnám, hogy mitől ennyire boldogok ezen az oldalon ami be van linkelve!
-
Enigma1945
őstag
Túl van ez bonyolítva teljesen. Nem értem ezt az egész csacsiságot, ami itt folyik lassan.
-
Dexar007
veterán
Latszik a fejukon,hogy LMBTQEDWTGVSFSDGBX mozgalom tagjai. Ha ertelmesen akarsz beszelgetni akkor 4chan-re kell menni.
borg25: Persze..a libtard velemenybuborekbol erdemes neha kikancsingatni.A vilag nem cuki macskakbol,es meg cukibb jegesmacikbol all. Nem csodalom,hogy nem birjak a kis femcsi lelkuk..mondjuk szerintem egy disznovagastol is 2 hetig antidepresszansokat szednenek.
-
borg25
senior tag
válasz
Armagedown #1 üzenetére
Plusz készülj fel rá, hogy lelkileg eléggé megterhelő meló. Volt már belőle gondja a facebooknak.
Itt a meló nem abból állna, hogy cuki macskás videókat nézel egész nap, hanem erőszakos, szadista, 18 karikás tartalmat tol eléd a gép egész nap, hogy bíráld el. Ha kicsit is magadra veszed, nem biztosítják neked a pihenést, akkor hamar szorongástól és poszttraumás stressz-szindrómától fogsz szenvedni. Egszerűen azért, mert az agyad azt fogja hinni, hogy a világ olyan borzasztó, mint amilyen képekkel a napi munkád során találkozol.
Olvass utána. -
balaaazs
senior tag
válasz
Armagedown #1 üzenetére
Mondjuk én ezt nem csinálnám, foglalkozásszerűen más dolgait nézegetni..
-
dajkopali
addikt
válasz
Armagedown #1 üzenetére
-
Armagedown
őstag
Hol lehet erre a moderátori melóra jelentkezni?
Nem tűnik rossznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest