Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz Geller72 #28 üzenetére

Most nem kívánok veled társadalmi és egyéb vitákba belefolyni. Ami itt leírtál egy nagy halandzsa, ami rólad szól. Esetleg tágítsd ki a szűk látóköröd és rájössz hogy élnek rajtad kívül mások is, akik nem tudnak félretenni, arra fizetnek mindent, amire KELL, de arra sem tudnak mindig.)Az emberek elég nagy része csóró vagy létminimumon él. Ha beszarik a TV, akkor venni kell.Akkor vesznek csak, ha kell mert amúgy másra kell éppen nekik a pénz. Ismerek egy vásárlót ,aki azt mondta ,hogy mikor megvették, éjjel a gyerekek nem feküdtek le,mert akkora nagy szám volt nekik, hogy sport műsort néztek rajt, meg bármit, mert élvezték ( egy 32" Samsung volt)
    Én azt kérdeztem hogy volt e már Hyundai Tv vel bármi tapasztalatod?Mert szerintem nem. Nem világmárka, de amit kell ennyi pénzért ma, azt tudja, viszonylag nagy méretben.Egyszerű hétköznapi Tv ami egyértelműen nem neked készült. Szegény ember vízzel főz. Az átlag hétköznapi ember bemegy a Tescoba, kell tv . Megnézi aktuális választékot, amelyik tetszik neki megveszi. Ennyi. Nem készül rá hónapokig és nem olvas teszteket. Aki ezt teszi, az nem 50 és 90 ezer között akar venni TV-t.

A garanciát illetőleg pedig tévedsz, az áruház intéz,te döntöd el hogy az adott áruházat vagy a garanciajegyen feltüntetett márkaszervizt keresed meg ( ha van ilyen ) Ez termékenként változó, de te szerződésben a Forgalmazóval vagy, ezért vagy ők szállíttatják el a szervizbe ,vagy ha Te úgy gondolod, akkor te,de ez a te döntésed. A legtöbb ilyen kategóriájú és márkájú Tv-t nem javítják meg a szervizben, hanem egyszerűen kiállítják rá a papírt hogy nem javítható, és levásárolják a kuncsaftok az árát, vesznek másikat. A Notidat nem ismerem, a HP nál lehet így működik, de elvileg jogszabály szerint nem így kellene ,hogy működjön.( Kiterjesztett garancia más téma, meg a gyártói garancia is.)

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák