- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
Most hogy js csinálja a grfikont adattáblából, vagy te szuttyogsz legenerálni azokat excelbe, az nem hiszem hogy többlet munka, sőt... Nemtom mennyire jó a webprogramozótok, de kitalálni lekódolni nem lehet több 1-2 napnál egy ilyet. Megéri mindeképp hosszabb távon, szerintem.
-
Male
nagyúr
Nekem teljesen jó a mostani módszer... halványan rémlik ez a fórumos szakasz, és mintha én is a minimum mellett lettem volna. Szóval nem ezért írtam.
Egyébként nem hinném, hogy bonyolultabb lenne a cikkírónak a JS verzió... ott nem kell elkészíteni a grafikont, csak a mért eredményeket beírod.
( viszont előny lenne, hogy pl az olvasó könnyedén hozzáadhat pl régebbi cikkből eredményt, és egyben láthatja azzal ) -
Loha
veterán
Biztosan rengeteg 7970 tulaj tolja a DiRT: Showdown-t 24-es min és 33-as átlag FPS mellett, mondjuk eleve biztosan nagyon sokan játszanak eleve az egész játékkal...
A fórumozók ezért a legmagasabb beállítás minimum fps-ét választották rendezésre. Ezt belinkelhetnéd mert sosem találtam 1-2 kósza hozzászólásnál többet...
-
Löncsi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
ph Leteszteltük az ASUS és MSI bőrbe bújtatott GeForce GTX 650 Ti kártyákat.
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest