Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DMG
senior tag
válasz
üzenetére
Mindig égnek áll a hajam, ha VGA fronton valaki felhozza az intel hatalmas piaci részesedését, ami csak azért akkora amekkora, mert a legtöbb olcsó workstation-be intel integrált cucc kerül, és a munkahelyek többségben ez elég is, így nem kerül bele rendes VGA, szóval ezt a hatalmas százalékot ne vegyük komolyan.

-
kona005
senior tag
Én is PC-n játszottam világ életemben de kb. 1 hónapja beszereztem egy PS3-at. Nincs vele bajom, a grafika nekem mindig csak másodlagos dolog volt egy játékban, viszont a kontrollert nem bírom megszokni!
MW3 van rá most nekem multis FPS, hát megdarálnak rendesen
De viszont ha utánna felmegyek PC-n BF3-azni, mindig azt hiszem mekkora király vagyok
-
Lomha 8V
addikt
Nekem van egy Tetris-em. Kb 15 éves (sőt, több) és ugyanolyan fa**án fut rajta a játék, mint akkor! Tutira az a legjobb!

-
kovsol
titán
ezzel a steames adattal egy a gond: steam sok ember gépén fut a háttérben, de nem is játszik. Viszont xboxot csak akkor inditja el ha játszani akar.
-
C4mp3r
addikt

-
Low Noise
senior tag
Sokadjára ismétlem magamat:
Nem a szájukat kéne tépni, hanem egy évben 2 PC Exclusive címet megrendelniük és ki adatniuk.Ide komoly húzócímek kellenének. Felkarolni a Tiberium FPS-t, Stargate Alliance-t, új IP-ket létrehozni, alternatívát állítani az össze konzolos húzó címnek PC-n, Gears of Warefighter
stb, szerintem értitek mire gondolok. -
ProEvoFan
nagyúr
Ezt igy kijelenteni kicsit merész. Inkább kell egy jó PC, meg egy konzol (pl PS3).Előbbin lehet GW2zni, utóbbin meg a GT sorozattal játszani. Fordítva ez nem menne.Mind a két platform jó a háznál.
-
törölt tag
Nem az a gond, hogy nem tudjak az emberek kivalasztani a szamukra legmegfelelobb jatekplatformot hanem, hogy baromi dragak hozza a jatekok es rokabor mar a legtobb jatek evrol evre.
Na ezert aztan erdemes PC-t vagy konzolt beujitani ...
Ha az okostelefonokat besorolhatnank a jatekplatformok koze akkor az osszes PC+ konzol elbujhatna mogottuk mert mar nincs ember a foldon aki ne jatekra hasznalna 8+ eves kortol a baromidragatelot

-
sutyesz96
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
ezért van ennyi "hdmi-hibás" ps4

-
Mister_X
nagyúr
-
apatyas
Korrektor
Úgy őszintén, szakadjon rájuk a plafon ha még eddig nem.. köpönyegforgató villásnyelvű banda. Kíváncsi leszek, mit fognak mondani melyik platform/anyámkutya a befutó, amikor kijött a Maxwelljük..
Ami meg most kapható náluk, meg a szoftveres dolgaik, az nem épp az innovációról
szól, hogy úgymondjam. -
Kicsimix
őstag
Több szempontból is fura lett volna ha azt nyilatkozza, hogy a konzol a legjobb platform : ) Bar enis pc-s vagyok...
-
kona005
senior tag
Csak azt a fránya kontrollert tudnám már megszokni

-
Sirandrish
legenda
-
wolfman
veterán
A konzol a király! legalábbis ebből a videóból ez jön le, márpedig ennyi ember nem tévedhet!

-
DummyBoy
senior tag
Jó kis cucc

Anno én is akartam valami hasonlót + egy komolyabb asztalt a cuccaimnak, de letettem róla, sajnos nincs annyi időm játszani, hogy értelme legyen ennyit beleölni.
Most vettem egy babzsákfotelt, ami kényelmes mint a disznó, és a probléma megoldva ... Csak ugye ez sem a Pc-hez van

Anno Playseat-en és Obutto-n gondolkodtam, aztán kicsit lentebb adtam, és gondoltam építtetek valami hasonlót magamnak, de sajnos a "topmenedzsment" leszavazta, hogy ilyen cuccot nem tehetek a nappaliba xD
-
zolee5016
őstag
nVidia: A PC a legjobb játékplatform:
Kedves NV! Ezt a játékfejlesztőknek is el kéne mondani.Jelenleg az állás nem ilyen képet fest.
Nekem csak pc-m van és úgy érzem,mintha ez nem így működne.........
(mivel zölddék kimaradtak a konzolokból,most hypolják a pc-t? Ja és inkább NV-s vagyok gpu-terén ,bár van mindkettő cégtől vga-m......
csak most úgy érzem ez az egész olyan............."érdekes" -
.LnB
titán
Nekem ha azt mondanák, hogy csak ezen játszhatok Dota2-vel. Akkor is lenyomnék napi 2 meccset

-
DummyBoy
senior tag
ESO jön. Meglátjuk.
A kontroller is egy célHW mint az egér és a bill, csak másra jobban alkalmas. Elég sokan használják a kontrollereket PC-hez is, és bizony az FPS-eket is elég jól lehet velük játszani.
Ez a veréses hasonlat nem a legjobb, de szerintem ezt te is érzed

Ne felejtsd ki, hogy a monitort sem említettem ... sem a gémer eszközöket.
Ha 0-ról akarsz új rendszert építeni, akkot majdnem biztos, hogy NINCS monitor a lakásban, sem egér, sem bill sem semmi.
TV viszont majdnem mindenhol van. Ráadásul monitoron is lehet játszani a konzolokkal, vagy vannak akik pl: TV-n játszanak a PC-vel. Nem véletlenül lett kihagyva.
A jelenlegi bill + egér + egérpad kombóm árából simán lehet 360-at venni. TV-m meg van.
Tehát van egy platformom amivel kényelmesen eljátszogathatom, a PC-s részre viszont ha nem költök még párszáz rongyot, akkor max annyit tudok, hogy ráállok a padra, és pörgetem a cuccokat a fejem felett, hogy én vagyok a helikopter.@ryori: tudom jól
Nem is ahhoz használtam leginkább.@capulet75: Nem véletlenül írtam, hogy kipróbáltam ezt is és NEKEM nem volt kényelmes. Másik topikban írta valaki, hogy fekszik az ágyban, mellette az egérpad és a az ölében bill. Persze, tuti van ilyen, de én nem bírtam sokáig

Mondjuk az egész meddő vita, hiszen kifogásokat lehet és könnyű találni. Szimulátorrajongóként nagyon várom a Rift megjelenését, de félek is tőle. Jelenleg a Kinectet többre tartom, de majd meglátjuk mit hoznak belőle ki, mennyiért és hogyan.
e-sport: Az e-sport az ugyanolyan kis réteg mint a szimulátorosoké. Mondjuk sokkal többre tartom a hazai légiakrobatákat, mint a speedklikkereket, de mindenkinek más tetszik, ugye. Ettől még ezek a rétegek SOSEM lesznek mérvadó tényezők. Ha eljön a multiplatform jövő, akkor minden platform ugyanúgy alkalmas lesz e-sportra.
@sirandrish: Ehh ... gondolod te. Elhiszem, hogy a gyerekszobába, vagy klubhelyiségbe ahol senkit sem zavar, könnyű egy 10 ropis lelakott széket összevaterázni, de ha a feleség a lakberendező, és a nappaliba kell az a "jáccósfotel", akkor bizony ez bukta ... 4 hónapig vadásztam a foteleket, és nem találtam olyat, amilyet szerettem volna ... pedig kíváncsiságból még a méregdrágákat is kipróbáltam.
A gépem előtt nekem is ilyen "10k-s" főnöki székem van, ami minden de nem kényelmes (A munkahelyi az más kérdés, de ott kicsit több a 0 ...) ráadásul ha igazán ergonómikus és kényelmes PC-s környezetet kellene teremtenem akkor új asztal is kellene, ami megintcsak nem olcsó ...
-
Wolflaci
csendes tag
"Elmondása szerint a PC-k minden szempontból felsőbbrendűek a konzoloknál játékok tekintetében, ráadásul sok olyan extra képességgel is rendelkeznek, melyekkel a játékgépeket nem tudják felruházni."
Jelenleg ez éppen fordítva van, a konzolok fejletebbek (játékra) mert a gpu+cpu össze lett integrálva, és a konzolok célhardverek, azaz direkt játékra valók.
Szerintem fogunk még csudákat látni a nexten konzolokon, ha kijön egy olyan cím amit csak az egyik nextgen konzolra fejlesztenek és visszafele sem lesz kompatibilis.Jó lenne ha pc-n a gyártók végre összefognának és egységesítenének, akkor jöhetne a várva várt fejlődés, ágyő PCI experessz slot, videokártyát csak procival együtt vehetnél meg, mert egybe tokoznák őket + kötelező lenne az egységes API... ajh de szép álmok

-
.LnB
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem szükséges! Egy igazi kocka akár egy fasámlin is eljátszik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
capulet75
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ennek ellenére néhányan kényszert éreznek arra hogy a számítógéppel való játszást a szocializmusból megmaradt vasszékeken tegyék, hangot adván annak hogy a pécén való játék kényelmetlen. Bezzeg a konzol... az megy a fotelből is.

-
waithEard
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
És jó? Vagy csak elmegy? Mert szvsz gyanúsan "ócsó".

-
Sirandrish
legenda
válasz
waithEard
üzenetére
Fuu hát mittomén.
Praktiker, Baumax, Obi, etc etc.
Én másfél éve vettem az enyémet 9.999ft-ért. És 12K-ig bezárólag volt még néhány fajta.
.LnB Másfél éve nyúzom az enyémet.
Az ezelőttit 5évig használtam és azt is a Praktikerbe vettem, és semmi baja nem volt csak már nagyon kikopott, ezért cseréltem. -
.LnB
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
8-10k-éert max "iKeásat"
Ami az "egyszerhasználatos eldobható" kategória 
-
waithEard
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hol lehet annyiért kapni?

-
.LnB
titán
válasz
DummyBoy
üzenetére
Egy szóval sem mondtam, hogy bármit is számítana az eladásokban ez a nézőpont! Csupán arról van szó, hogy a competitív játékot még mindig a PC jelenti.
Linkelted az MLG-t, néztem azt a LAN-t is. Dota2 és COD:Ghost volt. 1pc- 1xbox (Itt megemlíteném, hogy az a Ghost mennyire alkalmatlan egy kakakupac competitive játékra. Van fent youtube-on videó a LAN-ról. Nevetséges. Nyoma sincs már a COD4 féle competitív érának.
Most belemehetnénk a pénzdíjazásokba és mindenbe, de már így is fajul a dolog. Ezért eltekintenék ettől. -
capulet75
addikt
-
DummyBoy
senior tag
És itt is csak 1 konzolos név van?
http://www.majorleaguegaming.com/
Mellesleg ugye nem tévesztjük szem elől, hogy nem a competetive game adja el sem a PC-t, sem a konzolokat?
A komoly játékosok és a "kazuárok" aránya azért kicsit más, hogy ez pénzügyi szempont legyen

Nem vitatom, hogy jelenleg a Pc-n a legnagyobb súlyú a comp. game, de nem biztos, hogy ez pár év múlva ugyanígy lesz. De ha így is marad, attól még nem biztos, hogy a legtöbb játékos PC-n fog játszani.
Pár évvel ezelőtt el sem tudtam volna képzelni, hogy kvarcjátékon fogok BF-ezni, nemhogy pénzt adok érte. Aztán a Kinect elkezdett érdekelni, és vettem a páromnak egy Box-ot, had tornázzon.
Azóta leginkább én nyúzom. Belehuppanok a TV előtt a babzsákfotelbe, kezemben a kontroller, és elbohóckodok. Kényelmesebb mint a monitor előtt görnyedni. (Kipróbáltam ezt egérrel és billel is, de messze kényelmetlenebb volt.)
A legutóbbi PC fejlesztésem többe volt mint egy XBOX ONE ára, és messze nem felső kategóriáról beszélünk, ráadásul (Köszönhetően a szuper
Így a PC-t már nem fejlesztem tovább, inkább veszek majd egy nextgen konzolt. Ha lenne sok sok pénzem, természetesen fejleszteném a PC-t is és lenne mindenféle konzolból otthon, de jelenleg böngészni használom a PC-met leginkább.
-
Mardel
őstag
Azert itthon x360-al megcsinaljak ugyanezt egy ideje, es tobbnyire a konzol megjelenes valamivel elobb van, igy elobb tud hozzaferni, mint pc-n.
De olyanrol is tudok, aki x360-al csinalja ezt, kozben pc-je van, es ha tetszett neki a jatek, akkor megveszi pc-re ha egy -75% vagy nagyobb akciot kap a jatek. -
pronyo
tag
Végigolvasva ezt a fórumot, és azért ideírnám a saját véleményemet is.
Nekem 3 éves a jelenlegi PC-m és eddig egy csavart sem cseréltem benne, és mégis az összes mai játékban megy a FullHD 60-70 fps-el... PC-t nem azért fejlesztesz, mert rá vagy kényszerítve, hanem azért mert az újabb és újabb játékok (eltekintve néhány "fejlesztőtől", lást COD) 2-3 évente annyi plusz új látványt és lehetőséget hoznak ami természetesen többlet teljesítményt igényel és ezt szeretnéd kihasználni. Ha nem fejlesztesz akkor is fogsz tudni játszani, csak az újabb és újabb effektekről, látványról kell lemondanod (egyszerűen nem ultrán játszol, hanem high/medium-on) Természetesen ekkor sem fog a látványvilág romlani, csak nem fejlődik!!!
Természetesen ez nem áll fent a konzolnál, mert fix a hardver miatt max. a jobb optimalizáció segít kicsit az évek alatt, de kiugró újításokra nem nagyon van lehetőség (ellentétben a PC-vel). Elég megnézni hogy PS3/XBOX360 a közel 8 év alatt mennyit fejlődött látványban, és megnézni ennyi idő alatt a PC-n mennyit fejlődött.
Itt jön elő, hogy míg PC-t van lehetőséged fejleszteni (és ez lehetőség nem kötelező) addig a konzolt nem tudod, még ha akarnád se!A játék árakról pedig nem is beszéltünk, ami elég jelentős (pl.: a BF4-nél előrendelésben 1,5x-es volt a különbség a PC-hez képest, és arról nem is beszélünk, hogy az új generáción tudjál játszani kénytelen vagy újra fizetni érte...)
-
Shing
őstag
Ez a melyik az olcsóbb választás, egy nehezen eldönthető dolog. Szerintem erről egy szakdolgozatot kellene írni figyelembe véve minden szempontot. Ott van még az is, hogy ahány család annyi szokás. Havernak is mostanában raktam össze egy 80 ezres gépet, kb. 2 éve vett konzolt. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem mindenki megjelenéskor vesz konzolt és azért időnként mindenki lecseréli a PC-jét is... Sokan ennek ellenére csak a végletekkel példálóznak. De ott vannak még a játékok árai, hogy az ember mennyire warezol, stb. Ez egy összetett dolog.
Én nem is nagyon hiszek abban, hogy a konzolokkal sokkal olcsóbban jönne ki az ember... -
Mumee
őstag
Igazából nagyon egyszerű, ha magyar szemmel nézzük, hisz PC-n az emberek többsége a játékok 90%-át végigtolja vásárlás nélkül, míg konzolon erre lehetősége sincs. Így ezzel a szemlélettel máris drágább a konzol, mint akár félévente gépet fejleszteni., még ha a használt játékok kereskedelmét beleszámoljuk a konzolhoz úgyis.
-
-
Shing
őstag
válasz
Raysen623
üzenetére
Ráadásul az NV még mindig azt hiszi, hogyha mesterséges gépigényt tákol, akkor az emberek szaladnak drágább VGA-t venni. Csak sajnos inkább konzolt vesznek. Gondolok itt az új fasza kis Assassin's Creed-es effektekre. Pedig ebben az időszakban kéne a legjobb rágyúrni arra, hogy PC-n a lehető legjobban optimalizált játékok legyenek, a lehető legszebb grafikával. De a CoD: Ghosts se épp ebbe az irányba ment. Talán nem véletlen, hogy az is NV-s játék. De ez marad összeesküvés elmélet.
-
"Na persze
Lesz."
Ez leginkább a konzolos MMO-ra igaz.Jelenleg nagyon úgy néz ki, hogy az új generációs konzolok sem fogják tudni elvinni a riftet.
"A kontrollert is meg lehet szokni"
Meg a mindennapos verést is."Amennyibe jelenleg egy XBOX360 vagy PS3 kerül, annyiból nem lehet normális játékra is alkalmas PC-t építeni."
Valahogy mindig sikerül kifelejteni a TV-t az egyenletből. -
capulet75
addikt
Ne hasonlíts egy DX11-es középkategóriás vadonatúj VGA-t egy használt 7 éves konzolhoz. Szokjatok már le az ilyen értelmetlen hasonlítgatásokról. Mindig ugyanazok a körök mennek le, akárhányszor felmerül ez a téma. A tőlünk nyugatabbra meg a konzol a rulez, az egyszerűen hülyeség. Én tőlünk nyugatabbra élek,az ismerőseim (nem magyarok) közt több a erős PC játszó ember mint konzol. Ha van is konzol, arra van 5-10 játék, és ott porosodik a tv alatt kb.
-
Raysen623
veterán
Van itt olyasvalaki aki ezen csodálkozik?
A konzolpiac gyakorlatilag teljes lenyúlásával az AMD van nyeregben. Szegény NV nem tehet mást mint fikázza az ellenfelet...mintha egy hullajelölt integetne visszafelé a sírgödör széléről. Még mindig van esély visszafordulni és elkerülni a megalázó vereséget, de szegény NV annyira idióta, hogy ezt nem tudja felfogni nemhogy megtenni. A piac majd eldönti kinek lesz igaza, no meg a vásárlók... 
-
.LnB
titán
"@Competitive game: az konzolon is van
"Igen?! Most hétvégén volt a Dreamhack Winter. Nem butaság azt állítani ugye, hogy a világ legnagyobb competitive esport eseménye?! Mennyi konzolos game is volt? Egy (a hét játék közül).
A "joypüffölős" verekedős játékokon kívül talán a Fifa-t tudnám felhozni mint komolyabb konzolos verseny játék.
-
DummyBoy
senior tag
Na persze
Lesz.Kiváncsi vagyok azért mennyien fognak érte tolongani
Nekem is van TrackIR-em otthon, de elvileg az új Kinect hasonló dolgokra lesz képes, de kiváncsi vagyok mennyi gémer vett itt ph!-n csak az ArmA miatt trackIR-t, vagy mennyien fognak mondjuk COD miatt Rift-et venni ...És ha a Rift olyan nagy durranás lesz, szvsz gyorsan menni fog konzolokon is ... De majd meglátjuk.
@Competitive game: az konzolon is van

@50 rongyos VGA ... ha az 50 rongyos VGA-k szóba kerülnek, akkor már bukik is a PC-n minden szebb kijelentés. Arról nem is beszélve, hogy fordul egyet a piac, és kitörölheted az 50 ropis VGA-val ... (sajnos tapasztalat ...) Ha meg kompromisszumokat is lehet kötni, akkor 40 ropi egy új előző generációs konzol.
A jelenleg ismert és a közeljövőben érkező játékok kínálatából engem pár cím érdekel csak. Ezek egy része multiplatform, a többi konzol exkluzív. (És talán 1-2 van ami PC only ...)
A kontrollert is meg lehet szokni
Mondjuk én még most is bénázok vele, de egér + billel is azt tenném. Amíg mindenki kézzel lábbal kapálódzik az ellen, hogy megnézze a másik tábor érveit és ellenérveit, addig mindig is vita lesz az ilyen dolgokból.Ha "prógémingre" vagy speciális rétegcuccokra kell, akkor a PC egyértelműen jobb. Viszont ha a casual réteget nézzük, ott a PC már bukik, hiszen olcsóbb, és egyszerűbb a konzolon az élet. Amennyibe jelenleg egy XBOX360 vagy PS3 kerül, annyiból nem lehet normális játékra is alkalmas PC-t építeni. Ezzel nem lehet vitatkozni.
-
sad_Vamp
őstag
Úgy tudtam, hogy megint ez a téma fog itt kipukkadni....

Viszont ez az Nvidiás kijelentés szó szerint sírva-röhögős!!!

-
Prof
addikt
válasz
capulet75
üzenetére
Ajanlom neked megnezni hogy PS3+Xbox360 kaphato az Amazon-on egy kozepkategorias NVidia kartya arabol
Az meg hogy hanyszor tobb jatek van rajuk mint PS3/Xbone-ra nem tudnam megmondani.Amugy meg hulye az Nvidias manus. PS3-bol meg sok milliot akarnak eladni Sony-ek es abban Nvidia GPU van. Szerintem a szokasos az ujsagirok kiforgatjak a szavait/kiragadnak reszeket a mondanivalojabol, aztan valojaban az ipse teljesen mast mondott.
-
buzus
aktív tag
Legközelebb akkor veszek konzolt ha szépen felrakhatom az asztalra és egér/bill. kombóval játszhatok rajta akár stratégiát is. Nekem a PC's kényelem megéri a 3x felárat.
-
mongi
senior tag
(Tőlünk) Nyugatibb civilizációkban:
Ha valaki vehet 50K-ért egy konzolt is akár (x360,PS3), amihez nem kell hozzányúlnia, csak venni, "szerezni" a játékot, bekapcsolni, és JÁTSZANI akkor inkább azt vesznek már sokan.
Persze vannak saját játékok mindkét oldalon, amik csak ott elérhetők, ekkor jön a dilemma.

De tőlünk nyugatabbra ez a konzol=játék-szórakozás / PC=munka-net leosztás dívik, és ott a játékok 50-60 euros ára kb. az itthoni 3000-5000FT-os akcióssal egyenértékű nekik (az ottani fizetésekhez), ezt kell megérteni csak.
Amúgy nekem mindkettő van (volt), mégis inkább a játék a konzolon tetszett jobban (Pl.: a Red Dead Redemption
) 
Szerintem meddő ez a konzol-pc vita, én is stratégiát pc-n a könnyed autóversenyt meg konzolon tolom

-
.LnB
titán
Esküszöm nem trollkodásból írom vagy bármilyen kötöszködésből!
Nekem X360-am van már megjelenés óta. Idén nyáron kölcsön kértem egy PS3-at mert végigjátszottam az összes MGS játékot (a valaha készült legjobb játéksorozatot), Ebből igaz csak a MGS4-et játszottam a PS3-on. De a tervezett egy hónak konzolcsere helyett 1 hét után adtam vissza a tulajdonosának, mert egyszerűen rosszul voltam tőle. Ami tetszett, hogy könnyű a joy. Mindehez hozzá tartozik, hogy az Xbox-om 2szer volt 3 ledes. Szóval van baja annak is. De valahogy nem tudtam megbarátkozni a PS3-al. Viszont a MGS4 az 10/10
-
Đusty
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem vészes az amúgy sem játszom 8*6 millió felbontásban soha csak nem értem ezt a konzol őrületet, mikor a PC mindent tud amit ezek. Ránk van ez erőltetve, de mindegy ez manapság mindennel így van.
-
Sirandrish
legenda
Az amúgy sem volt érv.
Minden platformnak vannak exkluzív címei, így szerintem mindenki maga dönti el hogy mit szeretne.
Pl nekem aztán lehet példálózni GT-vel meg Forzával mikor pont telibetojom az autós játékokat.
.LnB A grafikai problémák miatt nekem is eszembe jutott, de aztán ott az install..
Nekem anno se PS1-en se PS2-n nem kellett installálnom szóval némileg frissebb lehet a kicsike
-
Đusty
addikt
Vettem a héten egy konzolt és igen hamar megfogalmazódott bennem a címbeni mondat ez a sok konzol egy ....r, a játék PC-re való. Egyetlen előnyét sem látom a konzolnak. Nem indul el hamarabb, az épkézláb játékokat ugyanúgy installálni kell, ami lassabb, a kijelzés meg egy vicc vagy 5 percig volt 7 másodperc hátra stb. A joy-al képtelenség normálisan célozni nemúgy mint egérrel, és a végén kapunk egy röhejes grafikát a PC-hez képest.
-
.LnB
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Fasza, bár a Forza jobb
(bocs ezt nem tudtam kihagyni, és tényleg így gondolom. Nekem kb. csak a Forza miatt van Xboxom) -
.LnB
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Naugye!
mondtam én 
-
capulet75
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ne tessék a GT-t bántani, nekem minden idők 5 legjobb játéka közt van a GT2. Megjegyzem egyedüli konzolosként.

-
Zedz
addikt
Azért az hozzá tartozik a dologhoz, hogy a legnépszerűbb, legsikeresebb játékok és e-sport címek azok eddig mindig PC-re jöttek ki. Teljesen jó a konzol is... egy bizonyos szintig.
-
.LnB
titán
Ott a pont! Ezt akartam írni!

Dota2, WOW, CS, és lesz StarCitizen!
Mondjuk van boxom de kölcsön van adva, mert csak a Dota megy
Competitive szintet sose fogja elérni a konzol (remélem) Amíg a Dreamhack-en Pc-n tolják a gameket, addig nincs gáz. Egy háztartásba kell egy PC és egy Konzol. Mindegyiknek megvan az előnye. -
DummyBoy
senior tag
Nem érzem ezt.
0 Day vásárlóként 1-2 ezer forint eltérés lehet, de ha nem veszel meg minden játékot azonnal (amit PC-nél is kétlek ...) akkor bizony nem nagyon jelentkezik ez az eltérés.
10k-ért nem sok 0 Day PC-s játék van, eddig biztosan többet költöttem PC-s játékokra, mint konzolosra.
Akciók is ugyanúgy vannak, meg ott a Live és a PS plusz vagy mi.
Egy jobb PC minimum 2 konzol ára, és akkor még nem szálltam el nagyon. És bizony azalatt az x év alatt, amíg a konzol kiszolgál, a PC-t párszor fejleszteni kell. Arról nem beszélve, hogy a PC "extra" szolgáltatásait egy párezer forintos PC-vel is meg lehet oldani, vagy akár tableten is ha nem dolgozik az ember.
Öreg PC-s vagyok, szeretem is, de ami PC fronton jelenleg van, az már nekem sok. Persze hogy csúcshardverekre könnyű szép dolgokat fejleszteni, de azt meg is kell fizetni.
De a grafika nem minden. Ha megállsz, és megnézed akkor pl.: Borderlands 2 is sokkal szebb PC-n, mint Xbox-on, de ez játék közben nem jön annyira elő, viszont az tény, hogy ez a játék egy 40 ropis PC-n el sem indulna ... És akkor még az új AAA címekről nem is beszéltem.
Szimulátoroztam sokat (sajna nincs rá időm mostanában) , ott biztos nem rúgna labdába a konzolgeneráció, de annak okai vannak. Célrétegnek készült célHW-ek és célSW-ek sokasága.
De egy Fifa, Cod, BF szintű átlagjátéknak nem kellenek a PC-s extrák.
@Televan: Én megcsömörlöttem már benne. BF4 béta volt az utolsó, kipróbáltam Pc-n, és kipróbáltam BOX-on, PC-n szebb volt, de kényelmesebben eljátszogattam BOX-on, ezért megvettem arra. (2k-val volt drágább mint a PC-s verzió.)
@Gyurcio: Az XBOX 360 8 évesnél öregebb ... És meglepően jól tartja magát.
-
capulet75
addikt
Már megint úgy csinálsz mint ha az összes konzol egy platform lenne. Xboxra sincs Gran Turismo, nem csak PC-re. És PS-en sincs HALO. Nem mellesleg vannak PC exkluzív játékok is, az Office-ról meg a többi nem játékos alkalmazásról már ne is beszéljünk.
Másik kedvencem az EZER DOLLÁROS VIDEOKÁRTYA!!!! Senki sem kényszerít hogy ilyet vegyen az ember, a Titan meg hasonlók kb az agyatlan Veér Istánok célhardverei. Bőven elég egy 50 ezer forintos VGA az új játékok élvezhető szintű futtatásához.
-
Mardel
őstag
Egy konzolra elerhetoek? Nem. Nincs tobb kerdesem...
Ps4, xbo, wiiu meglete, hogy jatsz a felsorolt cimekkel, mar nem koltseghatekony. Mivel nem visszafele kompatibilis (legalabbis a ps4 es xbo) igy a regebbi reszekhez kell az elozo gen. meglete.
En nem szeretnek tartani 5 fele dobozt hogy a maroknyi felsorolt jatek minden reszet lefedje. -
Prof
addikt
Ebbe az a rohej, hogy a sajat Tegra, Shield platformjukat is fikazzak ezzel

Valamint pont ok azok akik a draga megoldasokat adjak PC-re, amiert mennek az emberek a konzolra.
Meglatjak 700-1000 dollaros Nvidia videokartya, aztan elmosolyodnak es vesznek egy XboxOne-t+PS4-et inkabb ha sok penzuk van. Amivel ugyanugy par jatek akad, mert amit szarul irnak meg 10x olyan eros gepen is akad mint az ajanlott.. -
Mister_X
nagyúr
Van PC-re aktuális Zelda, Halo, Killzone, Forza, Gran Turismo, Uncharted, God of War, Gears of War? Nincs? Akkor nincs miről beszélni.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
üzenetére
Mit mondott mikor és ki?
Amúgymeg nem portolni kellene hanem natív, szép kódot írni.
Nem írnak mert nem térül meg a befektetés, ezenfelül ott a DX amit a Microsoft b@szik fejleszteni így bármilyen kódot írsz PC -re úgy sem használja ki a VGA-t, majd meglátjuk mit hoz a Mantle.
-
Spancho
senior tag
A legszebb és legösszetettebb játékok biztosan pc-re vannnak/lesznek.
Ebben igaza van az NV-nek
Bele húzott most az AtiAMD az új konzolok ,a mantle stb... sok ez az Nv-nek egyszerre. -
wolfman
veterán
Szeretnék annyira leegyszerűsíteni a PC-s játékok kezelését, amennyire csak lehetséges.
Remélem itt nem a portolásból eredő irányításra gondol, mert akkor operation done.
-
Én is ezt mondanám ha a megoldásaim egy két lefizetett játékfejlesztőn kívül senkit sem érdekelne
Egyébként jó lenne a PC mint játékos platform, csak ésszel kéne csinálni, és nem gyártókra darabolódni... Már a klasszikus ár/érték arányt sem olyan könnyű meghatározni egy videokártyánál, mivel már lassan AMD és nV platformra szakadnak szét a programok. -
Djuree
félisten
hát persze! el kell adni azt a sok vga-t vkinek...

-
hol mondta az nVidia, hogy a PC halott? ha mondtak ilyet, én erről lemaradtam, tudnál linkelni 1-2 nyilatkozatot?

a cikkhez: újabb szép fejezet az nVidia marketing-naplójában. néhány alapvetően igaz gondolatra felépítenek valami irdatlan emócionális marhaságot, aminek, ha mögé néz az ember, túl sok tartalma nincs. ők már csak ilyenek, jöhet a popcorn

-
törölt tag
Valaki felvásárolhatná már őket, hogy ne szenvedjenek

-

-
gyáliSanyi
őstag
"az nVidia mérnökei azon dolgoznak, hogy a lehető legkisebbre csökkentsék a PC-k és konzolok közti gátakat" Az AMD ezt már meg is tette.

-
danih
veterán
Amúgy vicces picit, egy éve úgy gondolták (miután a PC ugye halott) hogy ráfekszenek a Tegra 3/4-re illetve a Project Shield-re, mert abban látták a jövőt. Nos, a Shield nem kell a kutyának sem, a konzolokhoz pedig hozzá sem szagolhattak - mi maradt? A halott PC. Most ez is jó lett

-
JanR
addikt
Nem csoda, hogy ezt nyilatkozzák... egyik új konzolban sincs nv alkatrész. Kizárásos alapon a PC maradt.
-
Tomy Yayo
senior tag
Élnék a gyanúval, hogy talán esetleg előfordulhat, hogy neadjIsten azért mondja ezt, mert az új konzolgeneráció minden tagjában AMD gpu-k vannak? X1, PS4, de még a WiiU is AMD-t tol. Nos ez van, kedves nVidia, talán jobban meg kéne fizetni az értékesítési osztály dolgozóit
Ez a legjobb platform játszani mi? No és hogy állunk az exkluzív konzolos játékokkal, he? Akármilyen jó platform, de ha egyszer nem megy rajta akkor nem megy rajta. -
mike1334
veterán
Az életben nem költök megint olyan PCre amin lehet játszani is...a következő gépújításnál veszek egy barebone-t amin csak film meg net fog menni (na meg a Mount & Blade Bannerlord multiban, de csak ha az nem lesz PS3ra
) és mellépakolok egy Ps3at, és évekre letudtam. Nem az a problémám, hogy azért is folyton frissíteni kell a PC-t, hogy ne 8 dinamikus árnyékot kezeljen, hanem 100at, hanem azért is mert egyáltalán nem indul el semmilyen minőségben sem az újabb játék. Nem tudom ki hogy van vele, engem sose érdekelt a csillivilli, tudtam örülni pl a Fallout 3nak vagy a Stalkernek 1024*768ban is low-med beállításon, mert a játékélményhez szvsz a grafika csak hozzátesz, de másodlagos.. -
capulet75
addikt
Ezt kéne már mellőzni. Konzol exkluziv játékok közt is van egy csomó platform exkluzív. Feldughatod a PS5-öt is ha a céljáték épp xboxra jelenik meg. Úgy hogy elég gyenge érv, és hibás is az összes konzol egységes platformként szembeállítani a PC-vel.
Nvidia meg nyilván pécét kiállt, miután a nextgen konzol AMD-ből építkezik.
-
waithEard
őstag
válasz
Translator
üzenetére
Pont erre gondoltam! Világ életemben megátalkodott PC-s voltam, de ekkora baromságot régen hallottam!
Nyilván savankás a szőlő NV-nek.
Ha pedig kiveszik, "leegyszerűsítik" a játékok beállítási lehetőségeit, akkor kapunk egy konzol játékot, sokszorosan drágább platformra. LOL. -
-
danih
veterán
Ez az az nVidia amelyik pont egy éve a PC-t temette, hogy az halott?
-
DummyBoy
senior tag
Na térjünk majd erre vissza, ha 100-150k-ból komplett játékgépet kapok, amihez utána 5 évig hozzá sem kell nyúlnom ...

Természetes, hogy a PC mindenek felett, de annyival nem jobb, amennyivel macerásabb, drágább. Így sok-sok év PC-s kínlódása után már nem is gondolkodom a fejlesztésén ... Öregszem lehet

-
.LnB
titán
Milyen meglepő kijelentés egy Nvidia alkalmazottól. Semmi érdekeltségük a konzolokban, nem úgy mint az AMD-nek. Ráadásul még egy egységes API kifejlesztésében se voltak hajlandóak együttműködni más hardvergyártókkal. De ők majd megmondják a frankót. Olyanforradalmi újításokkal szolgálják ki a vásárlóikat mint a "kutyaszőr" COD-ban
. Komolytalan ez az Nvidia.. Felhozza a Steam sikerét, mikor közük sincs az egészhez.. -
Szerintem meg a SNES a legjobb játékplatform, szerintetek mi? Szavazzunk!
-
Translator
tag
Nagyon kéne valami földet püfölős, fetrengős szmájli
> az nVidia mérnökei azon dolgoznak, hogy a lehető legkisebbre csökkentsék a PC-k és konzolok közti gátakat
Gondolom itt most nem a Mantle-ra gondolt

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nagyon ott van a sok kis maki
Csak nehogy jojjon egy nagy Android capa azt hamm mindet bekapja.

ez hogy is jön össze? 
szól, hogy úgymondjam.