Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 8th

addikt

LOGOUT blog

válasz #98593280 #29 üzenetére

Már bocs, hogy belevau de nem bírom ki.

"ne engem nevezz maradinak, ha Neked van 10 éves házad." Oké akkor legyen inkább sznob? Így jobban tetszik?
    "Én szerintem épp az a valaki vagyok, aki arra ösztökéli az embereket, hogy új modern minőségi házakat vásároljanak." Áruld már el mi a pöcsnek cseréljen házat valaki ha a jelenlegi is tökéletesen megfelel? Csak mert kijött egy jobb átgondoltabb újabb? So what?
    De oké. Gondolom Bentley Continental GT S Convertible -el jársz? Nem? Hiba! Azonnal told be a Dunába a mostani elavult autódat és vegyél egy Bentley-t! Nagyjából ehhez hasonlítható marhaságot írtál. Más más elvárásokat támasztunk egy számítógépházzal szemben. Neked lehet, hogy egy 5-8k-s ház automatikusan szar kategória és rá sem nézel miközben a nagy többségnek és nekem is tökéletesen megfelel a legolcsóbb szar is ami összetartja a gépet. Kábel menedzsment, előlapi usb3, alsó táp, elforgatott hdd keret, ssd tartó, jó szellőzés, 120-140-es ventik vagy legalább ventilátor helyek, márka, dizájn, szín... ezek mind mind teljesen lényegtelen szempontok nálam. A vinyóim szellősen férjenek el és ne rezonáljon. Engem más nem izgat. Tőlem aztán hupikék is lehet rózsaszín pöttyökkel magasról lex@rom. A funkcióját lássa el és pont. Tudom, hogy te gerjedsz ezekre a dolgokra én és még nagyon sokan mások viszont baromira nem. Nem vagyunk egyformák. És ha kicsit rezonál az olcsó ház akkor mi van? Vesz az ember egy tábla rezgéscsillapító lapot 900 forintért szétvágja feltapétázza a ház belső felületeire és az olcsó 5k-s bóvli azonnal teljesen elnémul. Tudom mert kipróbáltam anno egy filléres Mercury házon.

mod: És +1 az azóta kimoderált kollégának. :P

Új hozzászólás Aktív témák