Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
Most jutott eszembe pár. Új értesítésekről valamilyen formában értesíti az embert? Ha jól látom nem tud always on displayt, és értesítő led sincs benne. Vagy rosszul tudom? Gesztusvezérlés gondolom, ezekben a mai okostelefonokban is van, ugye (telefon a fülhöz emelésre fogadja a hívást, telefon átfordítás hatására némítja a csengést, stb.? A mostani telefonomban szeretem még, hogy a kijelzőn két erősebb kopogás hatására képernyőkép készül. Valami hasonlót tudnak a mostani kütyük is?
-
őstag
-
Janesz2323
csendes tag
Szóval úgy értem a kép a képben opciót, hogy bármilyen alkalmazást tudok kicsinyítve megtekinteni, legyen az chrome, viber, facebook..bármi, nem kimondottan a youtube-ra lehet ezt csak alkalmazni. A 4 éves huawei mate 20-am is tudta (gesztusvezérlésnél ha hosszabb ideig tartottad a visszanyilat felugrott a lehetőség,hogy milyen alkalmazást szeretnél kis ablakban megnyitni). Egy realme gt 2 pro-t próbáltam (visszavittem mert proci hibája volt) azon is android 12 volt és az is tudta az alkalmazások kis ablakos megnyitását.
Remélem így már érthető mire irányult a kérdésem. -
huntermati
aktív tag
Sziasztok,
Nemrégen én is tulajdonos lettem. Egy 2022.07. gyártású készülék jutott el hozzám.
De a kijelzőn zöldülést tapasztalok. A teszt képpel ami itt mrThomi linkkelt.Illetve borzasztó OLED smearinget is. A Mi 9T-m en nem volt ilyen rossz.
Erről készítettem videót: https://www.youtube.com/shorts/tdep5WRl334Ilyenkor lehet mit tenni? Garis probléma?
-
mrThomi
addikt
válasz huntermati #456 üzenetére
Hello. Igen, sajnos a júliusiak között sok a hibás, de ezt nem lehet előre tudni milyen gyártásút kapsz. Volt egy augusztusi fehér készülékem is, és az hibátlan volt. Én ezt küldeném vissza ahonnan jött, nekem ez nem is lenne kérdés, nem tudom van e még elállási lehetőséged, vagy használtan vetted ?
-
natë
nagyúr
válasz huntermati #456 üzenetére
Szinte mind ilyen, ha tudsz, állj el.
-
natë
nagyúr
válasz huntermati #459 üzenetére
Sajnos nem.
-
gretzky77
veterán
válasz huntermati #459 üzenetére
Személyesen vetted át, de online rendelted meg vagy bementél és megvetted? Ha online rendelted személyes átvétellel akkor sztem elállhatsz!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
mrThomi
addikt
válasz huntermati #461 üzenetére
Ezt nem tudom pontosan, mert nem otthon élek, és személyes átvétel után sem vittem még vissza emagba soha semmit, de ha bemész az emaghoz, ott biztos megmondják. Szerintem cserét minimum kérhetsz, ha mai vásárlás ez szerintem nem lehet probléma, ha bizonyítani tudod a hibát. Próbálj ki még egyet ha annyira Nothingot akarsz, aztán ha a kövi se jó akkor kérd a pénzt vissza és nézz valami más után.
-
Csápájev
őstag
válasz huntermati #465 üzenetére
A vásárlás a lényeg, tökmindegy hogy személyesen vetted át. Ha neten vásároltad,elállhatsz.
-
mrThomi
addikt
Igen, bocs ezt már szerk. lejárta után olvastam. Mindenképp küld vissza, mert ez így nem okés, aztán, hogy adsz e neki még egy esélyt azt már neked kell tudni. Nekem egy 2022.08. fehér 256gb hibátlan volt. Nem feltételn a kijelző a hibás, hanem a gyártási hiba is lehet ("Now there is something called a colour mask which is used to deposit the coloured layers on the LEDs. When it gets disturbed, there will be non-uniform colour output in the display. This is known as Green Tint") vagy gyatra minőség ellenőrzés.
-
-
SOAD19
addikt
válasz Csápájev #469 üzenetére
Az úgy tűnik rendben van.
A jobboldali sáv, a kis emberke el az mi lenne? A hangerőt állítva a baloldali sáv mozog: [kép]
Amúgy vegyesek az érzelmeim a telefonnal két napi, pár órás nyomogatás után. A dizájn, összeszerelési minőség pazar. Viszont a rendszer kicsit fapados, sokkal kevésbé testre szabható, kevesebb funkcióval bír mint pl. a régi telefonom (Huawei P9) vagy egy Xiaomi 12X.
Pl. nem sok alternatíva van olyan widgetre ami mutatja az időt/dátumot megérte pedig az időjárást, egy szimbólum segítségével. Csak külön óra + időjárás widgettel lehet megoldani. Az se tetszik, hogy a képernyő alján lévő Google widget mérete és helye nem változtatható meg.[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz gretzky77 #471 üzenetére
Azt hittem, hogy a stock droid annyit jelent, hogy nincs előre telepítve egy csomó gyári appal, amiket le se lehet törölni. Ez így annyira nem tetszik, hogy jóval kevésbé lehet testreszabni, ezáltal kicsit kisebb tudású.
huntermati és natë
Köszi, akkor gyakorlatilag egy tök sötét szobában, majdhogynem feketének kellene lennie a kijelzőnek, azaz nem is kellene látnom a kijelzőt sötétben?
Akkor most már eldőlt, hogy maradok a 12X-nél. Amúgy, ez a hiba befolyásol valamit, használat közben észre lehet venni? Színtévesztő vagyok, úgyhogy nekem lehet nem sokat oszt vagy szoroz. -
SOAD19
addikt
Aha, így már értem. Amúgy még egy olyat vettem észre, hogy mintha a telefon aljában lévő hangszóró hangosabb lenne. Pl. ennél a videónál is: [link]
A zenénél még sztereonak tűnik, inkább csak a beszédnél végén észre, hogy mintha, csak a usb aljzat felőli oldalról jönne hang. Persze, jön a másik oldalról is csak halkabban. Viszont, lehet javult a helyzet miután engedélyeztem a telefonnak, hogy frissítse a rendszert. -
DrDoktor
senior tag
Rettentő borzasztó, hogy 450 ezer forintért a samu utrában sincs soknál.
Pixeleknél is mennyi lila zöld kijelző volt 300.000 % felett. Cseréltesd gariztasd vagy állj el.
Bármelyik gyártóval járhasz sajnos így.[ Szerkesztve ]
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
mrThomi
addikt
válasz DrDoktor #479 üzenetére
Itt az arányok az ami nem mindegy. Nem mindegy, hogy míg a Nothing esetében a startkor Indiába minden harmadik eszköz érintett volt és felrobban a reddit emiatt, vagy pár tízezernél becsúszik 1 hibás. Igaz a samu többet is gyárt, de a gyártók tanulhatnának már a hibákból. Nem hiszem hogy Carl Pei nem számított ezzel, amikor a OP 8/8 Pro hasonló hibáktól szenvedett.
[ Szerkesztve ]
-
gyalu 1
aktív tag
Üdv! Van valakinek tapasztalata ezzel a fóliával? Nincs kameralyuk rajta, nem tudom mennyire probléma ez? Néztem a gyári üveg fóliát, fénykép szerint azon sincs kivágás.
-
chris-v
senior tag
Sziasztok!
Nemrég lettem egy ilyen telefon tulajdonosa
Mindent rendben be is állítottam, mindent megtaláltam, viszont egyvalamire nem jöttem rá, de talán azért mert nem is lehet állítani.
Ha lefordítom kijelzővel lefelé a telefont és/vagy rezgő módban van, akkor ha bejövő hívás van nem minden glyph fény villog csak jobb felső kis csík. Ellenben ha normál hívás jön hanggal, nincs lefordítva a telefon, akkor minden fény villog.
Lehet valahol állítani, hogy ne csak azaz 1 kis pálcika villogjon ilyen esetben?"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
SsPL711
őstag
Csatlakoztam én is egy fekete 8/128-as 2022/08 havi példánnyal.
Egyelőre még nagyon friss, egy Redmi Note 10 pro-t váltott.
Vegyesek az érzéseim, de nem vagyok csalódott.
Nagyon gyorsan át tudtam költözni a régi telóról.
És azonnal felajánlotta az 1.1.7-es FW-t ami fel is került rá.Nem teszteltem a kijelző hibáit, nekem így is megfelel, tudatlanul is
Dead pixelek nincsenek, nekem ennyi elég.Amúgy nekem nagyon fluid-nak tűnik a pure Android.
Kicsit a rohamos akku merülés ami feltűnt elsőre, meglátjuk pár töltési ciklus után...[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
SsPL711
őstag
Jobb ha nem nézegetem.
Valamelyik régebbi telóm esetén elkezdtem itt fórumozni és kipróbálgatni amiket mások írtak hibákat.
Sorra megtaláltam én is, azóta próbálom kímélni magam az ilyesmiktőlDe azért majd megnézem
[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
SsPL711
őstag
Azért egy dolgot rögtön kipróbáltam, írta itt valaki, hogy csak egy BT eszközhöz tud egy időben csatlakozni a telefon.
Azért ez engem is zavart volna ha így lenne.
Ezért kipróbáltam és eloszlatnám ezt a fake news-t. Okos óra és BT fejhallgató együttesen kapcsolódva köszöni szépen, de működik és a zene aptx HD-ben tud menni így is.Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
-
chris-v
senior tag
Nekem is hamar merült az aksi az első 1-2 napban, most úgy tűnik kezd beállni, bár így is kicsit többet vártam.
Ami viszont némileg csalódás az a kamera. Mi mix 2S-t váltottam erre, de a régi mix 2S még mindig jobb képeket lő. És gcam-al sem sokkal jobb a helyzet. Az érdekes az, hogy papíron a kamera jobb, de valahogy mégsem.
Ami legjobban zavar, hogy ha pl egy másik telefon kijelzőt, vagy tv-t fotózok, akkor a fotó közepén éles a kép, de a kép szélei felé egyre homályosabb. Normál fotónál ezt nem tűnik fel, sőt talán nem is csinálja. Szóval valószínűleg nem optikai probléma, hanem szoftveres. De valami hiba van. Még nem volt időm többet fotózni vele, de majd megnézem több teszt képpel.Ezen kívül elégedett vagyok, tetszik a dizájn is, talán egy kicsit lehetne vékonyabb a telefon.
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
mrThomi
addikt
Nekem az akksival semmi bajom nem volt. Hozzta az elvárhatót, óránkénti max 10% merülés aktív használat mellett, így az én szokásaim mellett reggel 6-tól este 8-ra még volt benne bő 40% ami még sok mindenre elég volt, 6.5 órás sotokkal.
A kamera szerintem érdekes kérdés. Többen mondják, hogy a régi xiaomiknak jobb a kamerája, ezt se megerősíteni se cáfolni nem tudom, de szerintem jobban van megírva a szoftver -
huntermati
aktív tag
Sziasztok,
#465 A visszaküldés sikeresen lezajlott.
De nekem tetszik a készülék, így megpróbálnám mégegyszer.
Hol, vagy hogy érdemes rendelni, hogy minél nagyobb eséllyel probléma mentes készülék jusson el hozzám?
Esetleg fehér színben a 8/256? Vagy a Nothing hivatalos weboldaláról? -
soko70
aktív tag
válasz huntermati #496 üzenetére
Én az Alzát merem ajánlani. Most kaptak újabb készletet. Szerintem ez lehet már jobb. Most rendeltem tőlük. De ha bármi van, tényleg gyorsan megy a visszáru.
-
SsPL711
őstag
Próbálta már valaki feltenni a 13as Android beta-t?
XDA-ról le lehet tölteni és local update-el fel lehet upgradelni a 1.1.7-est 1.5-re. Ami már Android 13 verzió.[ Szerkesztve ]
-
SsPL711
őstag
Nem kell, van egy kód amit a tárcsázóba beírva a Local Update "menüt" nyitja meg.
Onnan meg be lehet tallózni a letöltött 1.5-ös FW-t és megy az Update. Vannak YT videók róla, igaz indiai a többsége, de azért érthető.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest