Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse006
őstag
Szerintem szép nagyon ez a laptop,tetszik a bambusz borítás rajta, a kijelző viszont lehetett volna tényleg matt...
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
daninet
veterán
Az oldalára rakhattak volna abs-t vagy svartnit
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
400K-ért azt hittem, hogy egészet bambuszból faragták, és nem csak díszbetét
-
lujó55
addikt
Hát nem hiszem, hogy meg tudom venni, pedig nagyon szép és elég meggyőzők a paraméterei is! USB 3.0! Hmmmm! Valahogy rá kéne beszélni a főnökömet, hogy kapjak egy ilyet, ha már fizetésemelés nincs
-
veterán
Nagyon szép és nagyon erős, de nagyon drága is.
-
nightmare13
őstag
Beszéld rá arra is a főnöködet, hogy én is kapjak egyet
Amúgy viccet félretéve a hardver korrekt, bár azt nem tudom megérteni, hogy ezért hogyan lehet 400k-t elkérni?
Ha esetleg magnéziumház lenne a bambusz alatt, azt mondom, hogy jól van, de itt igazándiból a nagy semmi extráért kell fizetni nem keveset. Remélem ez csak egy eltévedt gólya, és nem fog megint az ASUS rossz irányba eltérni, mert kezdtem megint úgy érezni, hogy igazán jó notikat csinálnak, de lehet, hogy ez csak trükk volt? O_oWoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
Integra
titán
ezt az ótvar billentyűzetet... sajnos ma már ez a divat.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
veterán
Szokatlan anyaghasználat,amivel nincs semmi baj,amivel viszont van az az ára,és a fos kijelzö.Azt nem értem,hogy egy igényes,nagyon drága gépbe,hogy lehet egy igénytelen TN film kijelzöt tenni.
duree54
-
toldy
őstag
Jó teszt, a gép is jó-jó de van pár dolog. Ennek ellenére nagyon tetszik, bár én inkább a kis tesóra szavazok, a 13,3" U33Jc-re
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
kpal
nagyúr
Jónak tünik csak 400k egy lassan rohadó banbuszért...
-
nightmare13
őstag
-
Csabee.
nagyúr
Nagyon klassz kis notebook! Megnyerő külsővel és belsővel
Üdv: Csabee.
-
he7edik.
addikt
válasz nightmare13 #13 üzenetére
Azért 400K-ért legalább egy 330M legyen már benne
Égő szöveg a flém vázon
-
Lotusomega
senior tag
Én nem értem hogy miért erőltetik még mindig ezt az agybeteg felbontású kijelzőket??
Kb 5-10 évvel ezelőtt használtunk 768 soros kijelzőket akkor még elég volt, de most???
Ez valami szánalom 400kért ilyen kijelző.Amúgy a borítás és a gép belseje tetszik , elfogadnám egy másik kijelzővel.
-
waithEard
őstag
Nekem nagyon tetszik ez a bambusz ötlet... maga a laptop nem egy nagy durranás, és tényleg jobban ment volna hozzá fém a széleken.
Mindenesetre most sem csábultam el...maradok a jó öreg asztali gépeknél.."The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
misx
senior tag
válasz nightmare13 #13 üzenetére
COD4-6 megy egy 100 ezres PC-n is, nem is akárhogy. Igaz helyhez van kötve, de legalább nem merül le az aksi a legjobb résznél...
-
nagyúr
Szép ára van, 400k némi bambuszért... A proci jó meg a nagy akksi de a kijelző felbontása itt is édeskevés lett.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
audi100td
nagyúr
válasz Napfénysüti #19 üzenetére
Hát ja, ennyiért akkor már inkább egy Thinkpad vagy EliteBook, tudom nem egy kategória, de akkor is, ott a pénzedért kapsz is valamit, nem csak egy bambuszberakást...
[ Szerkesztve ]
-
EczkE
veterán
Én megazt hittem, hogy az I3-5-7-es procik mind 4 magosak. Ma is tanultam valamit. (ha már a suliban nem. )
Asszem mindenféleképpen!
-
Geri9159
tag
Arra nem gondolt a gyártó, hogy a bambusz alatt lévő műanyag és a gép többi része már nem annyira "zöld"? Ha már valami "zöld cuccot akar csinálni akkor újra hasznosított anyagokat használjanak és arra tegyék rá ezt a bambuszt.
A gép hardvere kiváló külseje szokatlan de jó a kijelző szánalmas.
A teszt pedig tetszett[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Ez a zöld dolog olyan, mint amikor az életveszélyesen túlsúlyos emberek diétáznak, ami abból áll, hogy ugyanannyi szemét kaját leküldenek, csak még esznek mellé salátát
A notebookhoz: A kijelző tényleg ultragáz. Ez az egyik első dolog, amit megnézek egy noteszen, hogy mekkora a kijelző.. Szóval ez már az elején elbukik. Ennyi erővel ráköthetnénk a régi fekete-fehér CRT tévét a bluray lejátszóra
Ráadásul 400 ropi.. HÁHH! Hülye azért nem vagyok
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
félisten
Egészen pofás gép.
Sötétebb árnyalatban, és az idióta szigetes billentyűzet normálisra cserélésével jobban tetszene..Őstag lettem, VAZZEEEE.
[ Szerkesztve ]
-
mogadishu
csendes tag
Bambuszból horgászbotot vennék max
A to the K ? ------ A to the motherf*ckin C
-
hemaka
nagyúr
Nem ájultam el tőle, a külsejétől sem.
-
Gabboo
tag
Szerintem nem rossz a borítás, lehet kellemesebb a tapintása az átlagnál. De sem a kijelzője, sem az ára nem tetszik.
-
fpeter07
veterán
A bambusz kerékpárvázon jobban meglepődtem.
-
rolkaDb
aktív tag
Szép ez a lapos. Csak mint mindig az ára elég magas.
-
Srodney
senior tag
vicc hogy ilyen sokba kerül,az ember azt hinné hogy pont a "ződ" megoldása miatt lesz olcsobb erre sokkal drágábban adják.biztos hogy nem ár/teljesítmény arányos. ez is csak a bevezetés és az új cuccok iránti érdeklődés lejmolása,lehúzása....
a "termék" amugy tetszetős,"zöld",és ku.va drága.... -
Móci
addikt
Nem ronda, de ennyiért nem kellene. Vicc ez az ár.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Sicilian
addikt
Ez megint csak 1 vakítás volt..
Ronda és drága = car az egésznothing is true everything is permitted..
-
És ne feledjük, hogy kínoztak és ki is végeztek embereket bambusszal, és áttételesen erre a két feladatra is jó ez a noti.
-
bigga
aktív tag
Engem csak az kínozna, ha ki kéne pengetnem ezt a 400k-t a gépért, bambusz ide vagy oda.
" You know what capitalism is? Getting f*cked! "
-
bucu
csendes tag
jó anyag ami belül van, de Nekem nem tetszik a külseje, se a boritás, se a szine Ez van , végül is nem tetszhet mindenkinek minden
-
Recon666
Közösségépítő
Jól néz ki, erős is, meg nagyon drága.
-
Sicilian
addikt
-
GReddy
tag
Gyönyörű cucc. Brutál belső... csak hát az ár. Az a fránya árcédula.
Dominate the woods... The Bowhunter.
-
itsmeyeah
tag
Nagyon szép!
Bár én attól is félnék,hogy elrohadna.
Plusz nekem nincs ennyi pénzem elfekvőbenbeats by dr Dre füles kapható nálam
-
sasa134
addikt
Szép nagyon, de 400k-ért már Apple-t nézegetnék... Lehetne erősebb a vas, de tényleg egyedi cucc.
Avanti Roma
-
Suker10
tag
válasz itsmeyeah #40 üzenetére
Akkor nem vagy tisztában vele: a bambusz soha nem rohad és nem korhad, emellett vízálló, hőálló, kopásálló és ütésálló kezelés nélkül.
Talán a legerősebb természetes anyag, sokkal jobban bírja a terhelést, mint a fémek, erősebb az acélnál. Viszont a legmagasabb bambusz nem 20 méteresre, hanem 50-60 méteresre is megnő, mindenhol azonos átmérővel.
Nem az anyag miatt drága, különlegesség.Müzli 38% gyümölccsel: "Száraz, hűvös helyen tárolandó. Az elemzés értékeit a természetes termékek biológiai variáció. Hiszen ebben a gabonafélék természetes termék tartalmazhat nukleáris alkatrészek, részek és kő shell alkatrészek is." De legalább természetes.
-
GReddy
tag
válasz Silentfrog #43 üzenetére
Persze. De jó poén volt. Én bambusz nyílvesszőket használok íjászatra, a karbonnal vetekszik a tartóssága. Az meg mint az acél... Hogy nem jutott még eszébe senkinek???
Dominate the woods... The Bowhunter.
-
-
tacsk0
aktív tag
Hello
Egy faert 400ropit
Udv tacsek
-
Flashy
veterán
azért ilyen a kijelző felbontása, mert gyorsan növő bambusz, mire hazaérsz, 2 collal nagyobb lesz az átmérője
-
orbano
félisten
a műkrómutánzat betétek helyett jobban tetszett volna ha matt acéllal helyettesítik. persze a sok felvágós proli gyökérnek az kell, hogy csillogjon... bakker
A vér nem válik VAZZE!™
-
west
őstag
Ha valakinek kell U szériás ASUS, akkor valószínűleg tudok segíteni.
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
Forchalad
tag
Nekem is nagyon bejön ez a gép, tetszik hogy megbontják a már megszokott és unalmas burkolatfajtát. Csak hát az ára miatt nem nagyon való a mindennapi ember számára,bár a teljesítménye sem rossz.
"Az első pohár után olyannak látod a dolgokat,amilyenek. A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket. A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában." Oscar Wilde
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Android szakmai topik
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest