- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
beböfögtél valami jól hangzó ms hater marhaságot aminek nem volt sok köze a valósághoz... kijavítottam, szerintem inkább fogadd el az egyszerűség kedvéért...
"hint: nem azt írtam, hogy leírtak 1 milliárd veszteséget" vs "most írtak le egy milliárdot veszteségként az ms-nél"
magyarázhatod nekem a ragozást, de attól még hülyeséget írtál... pont...
ha valamit leírsz veszteségként, akkor az bizony veszteség, bárhogy is csűröd csavarod a ragozást, itt pedig nem erről volt szó... nincs az az univerzum, ahol a profitcsökkenés szinonímája lenne a veszteségnek... mellesleg ugye, hogy teljes legyen a kép, a Windows divíziónak csökkent a profitja, aminek csak egy része a Surface és annak is csak egy része konkrétan az RT... gondolom a csökkenő PC eladások sem segítettek, de egy gyártósor kibérlése sem filléres tétel, és igen, valóban nem hozta vissza mondjuk a Surface ezeket a költségeket, de valószínűleg ez nem is volt cél az első félévben...
nah, téma túltárgyalva, ne offoljuk szét a topikot, csak légyszi ne akarj ilyen nagyzó hülyeségeket beszúrni, vagy akkor legalább legyen igazságalapja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest