Új hozzászólás Aktív témák

• oO7

őstag

válasz bambano #28 üzenetére

beböfögtél valami jól hangzó ms hater marhaságot aminek nem volt sok köze a valósághoz... kijavítottam, szerintem inkább fogadd el az egyszerűség kedvéért...

"hint: nem azt írtam, hogy leírtak 1 milliárd veszteséget" vs "most írtak le egy milliárdot veszteségként az ms-nél"
    magyarázhatod nekem a ragozást, de attól még hülyeséget írtál... pont...
    ha valamit leírsz veszteségként, akkor az bizony veszteség, bárhogy is csűröd csavarod a ragozást, itt pedig nem erről volt szó... nincs az az univerzum, ahol a profitcsökkenés szinonímája lenne a veszteségnek... mellesleg ugye, hogy teljes legyen a kép, a Windows divíziónak csökkent a profitja, aminek csak egy része a Surface és annak is csak egy része konkrétan az RT... gondolom a csökkenő PC eladások sem segítettek, de egy gyártósor kibérlése sem filléres tétel, és igen, valóban nem hozta vissza mondjuk a Surface ezeket a költségeket, de valószínűleg ez nem is volt cél az első félévben...
    nah, téma túltárgyalva, ne offoljuk szét a topikot, csak légyszi ne akarj ilyen nagyzó hülyeségeket beszúrni, vagy akkor legalább legyen igazságalapja...

Új hozzászólás Aktív témák