Hirdetés
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Dell notebook topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kolosanyi
üzenetére
Épp a kijelző sokadlagossága miatt nem értem mi a vérét nem elég egy sima monokróm akármilyen kijelző bele, minek kell egy színes akármi. Ezzel szerintem totál mellélőttek. A 3000mAh-val csak 10h zene meg no comment.
Duliee: Gyaníthatóan szimplán arról van szó, hogy az OS nem jól váltogat a magok között. Valószínűleg a szükségesnél sokkal többet mennek az A15-ök. Vista és Win7 alatt is már 5% feletti CPU terhelésnél odaveri az OS a procinak a teljes órajelet és feszt (Balanced séma esetén), miközben erre az égvilágon semmi szükség nincs. Nyilván az Android ugyan így viselkedik. Ha ezt rendesen megírnák benne, akkor az Octa bizony szépen odaverne a Snapdragonnak. Egyébként meg a Krait felépítését nem ismerem, de nem kizárt, hogy abban ugyan úgy van egy erős és egy takarékos mag magonként. De biztos van erről valami információ.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
kolosanyi
üzenetére
Szerintem a Fiio E10 egy kicsit sötétebb hangú és "darabosabban" szól, mint a Nexus S+voodoo sound+Neutron. Mindkettőt használom a mindennapokban, múltkor összehasonlítottam őket, erre az eredményre jutottam. Nincs nagyon sok különbség, de ha nagyon odafigyelek, akkor azért észrevehető.
Én pl nagyon örülnék, ha a telefonok többsége hozná a Nexus S hangját, főleg mert a Neutron player elboldogul mindenféle formátummal, nem kell figyelnem, hogy milyen zenét milyen formátumban szerzek be. (pl a clip nem tudom hogy elboldogul-e az ape fájlokkal, valamint az apple lossless formátumával)
-
válasz
kolosanyi
üzenetére
Kíváncsi leszek, mit tesznek le pl. a hifiman "olcsóbb" lejátszóival (602, 601) szemben. Közben utánanéztem és elég jónak néz ki a cucc, felkeltette az érdeklődésem. Németországban 230 euró körül lehet előrendelni. Az áron faraghatnának majd kicsit vagy ennyiért komolyat kell nyújtania (az adatok alapján végülis erre minden esélye meglehet), hacsak pl. a Hifiman HM-601-et és annak árcéduláját nézzük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Samsung kuponkunyeráló
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gumi és felni topik
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest