- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
Johnny_vT #909 üzenetére
Így van szerintem is. Utaltam is rá, hogy addig nincs értelme a notch-nak amíg az ez esetben leginkább számító alsó és felső káva együtt pont olyan széles kihasználatlan csík mint amilyen széles a notch.
Tehát ha az alsó kávát a felsőhöz hozzátennék az megszüntetné a notch - szenzorok elhelyezésével magyarázható - szükségét.
Így nézve megmaradhatna a teljes kijelző a notch helyét is kitöltve, anélkül hogy méretben bármi változás történne és így a hasznos területet tekintve már csak az edge miatt lenne jobban kihasznált az S9 féle előlap ami létjogosultságán kár vitázni mivel ha nincs akkor sem ront olyan mértékben a kihasználtságon, a haszna és kényelme pedig ízlés kérdése.
Aztán hogy a felső 1db vastagabb káva dizájnban milyen lenne az iX-en azt lehet vitatni de használat tekintetében előnyösebb volna az az említettek miatt biztos.(széles = amilyen mélyen belóg)
szerk. Elolvastam az előző hozzászólásomra írt pontokba szedett választ.
Próbáltam megérteni megértetni amit írt a kolléga, de még ezt is támadja valamivel, ráadásul úgy hogy a káva és a notch is hasznos szerinte.
Megpróbáltam alátámasztva összefoglalni a saját gondolataim és a többi hozzászóló gondoltait, amik makacs tényeket tartalmaznak. Ha nem sikerül ezen információkat összetetten kezelni és csak külön külön egy részletet sikerül megragadni akkor sajnálom. -
Parallaxis
addikt
válasz
Johnny_vT #909 üzenetére
addig lazán elsiklott amellett a tény mellett, hogy az iX-nél nem a notch miatt nem kávamentes a telefon.
Mondjuk az S9-nél sem sokkal kisebb az a káva, ha eltekintünk attól, hogy optikailag elrejtik, mert az edge miatt ráhajtják a készülékházra (és ezzel jóval sérülékenyebbé is teszik).
Új hozzászólás Aktív témák
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 4GB FHD 120Hz
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő