Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
Johnny_vT
üzenetére
Így van szerintem is. Utaltam is rá, hogy addig nincs értelme a notch-nak amíg az ez esetben leginkább számító alsó és felső káva együtt pont olyan széles kihasználatlan csík mint amilyen széles a notch.
Tehát ha az alsó kávát a felsőhöz hozzátennék az megszüntetné a notch - szenzorok elhelyezésével magyarázható - szükségét.
Így nézve megmaradhatna a teljes kijelző a notch helyét is kitöltve, anélkül hogy méretben bármi változás történne és így a hasznos területet tekintve már csak az edge miatt lenne jobban kihasznált az S9 féle előlap ami létjogosultságán kár vitázni mivel ha nincs akkor sem ront olyan mértékben a kihasználtságon, a haszna és kényelme pedig ízlés kérdése.
Aztán hogy a felső 1db vastagabb káva dizájnban milyen lenne az iX-en azt lehet vitatni de használat tekintetében előnyösebb volna az az említettek miatt biztos.(széles = amilyen mélyen belóg)
szerk. Elolvastam az előző hozzászólásomra írt pontokba szedett választ.
Próbáltam megérteni megértetni amit írt a kolléga, de még ezt is támadja valamivel, ráadásul úgy hogy a káva és a notch is hasznos szerinte.
Megpróbáltam alátámasztva összefoglalni a saját gondolataim és a többi hozzászóló gondoltait, amik makacs tényeket tartalmaznak. Ha nem sikerül ezen információkat összetetten kezelni és csak külön külön egy részletet sikerül megragadni akkor sajnálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Torrent meghívó kunyeráló
- Eredeti játékok OFF topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- További aktív témák...
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition gamer egér, szép állapotban, 2027-ig garanciával, ajándék egérpad
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- Fitbit Versa 4 okos óra
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest