Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy tudja valaki, hogy hogyan tudom visszabütykölni a Nokia Pro Camot a telefonomra ? L820 Nokia Camera van rajta, de érezhetően rontják a szoftver képkészítő minőségét, és a pro cam szebb képeket csinált...
Amit próbáltam: Visual studio 2013hoz tartozó ilyen app rátelepítő... -> azt írja, hogy valami nem okés a fájl végével.
és a wp power tools, amivel az unlock határáig 2app/10/akarmennyi tudok feltenni vele appokat, ez pedig a wp markettel kapcsolatos hibaüzenetet dobott.
Lehet az is hogy rossz tényleg az xap. Honnan tudnám leszedni biztonsagos helyről? és ötlet, hogy hogy tehetném fel ha így nem megy ? -
kkdesign
senior tag
Hali, olyan kérdésem lenne, hogy olyan app vagy bármi megoldás létezik, ami csoportba szedve frissíthetővé teszi az alkalmazásaim? tehát arra gondolok, hogy ami frissíthető megjelenne egy külön menüben és egyszerre vagy külön külön végigklattyogok rajta, és nem úgy hogy ha épp meglesem az appot a storeban akkor kiírja h hát te hülye frissíthetsz ám...
-
kkdesign
senior tag
Hali, lenne egy olyan kérdésem, ha kijön ez az amber update, akkor azáltal a telón tárolt adatok mennek a levesbe ? vagy lefrissül a teló de a teló minden más dolga ugyanúgy megmarad ?
-
kkdesign
senior tag
Hali, olyan kérdésem lenne, hogy van a tesztben is írva, meg a store-on is a 'Nokia zene' / 'Nokia Music'
viszont látom, hogy Magyarországon ez nem elérhető. Márpedig szeretnék egy másik zenelejátszót, mégpedig a tesztben is írottat első helyen, ha nem megoldható akkor más is jó, de segítséget szeretnék kérni, hogy ezt valami kiskapuval vagy báááármivel nem tudnám leszedni a telefonra? az is jó, ha másik ingyenest ajánlotok, ami tényleg jóde ezt preferálnám -> [Windows store nokia zene]
-
kkdesign
senior tag
válasz
guppy_83 #2912 üzenetére
ááh próbálom felfogni de nem megy, még nagyon új nekem de megnézem jobban nemsoká, csak most el kell mennem egy időre majd, estefelé elbajlódok vele. a kérdésem az lenne, hogy akkor a teljes főmenübe ami a linken is van csak ugye ez eredeti WP akkor azt nem lehet előhozni fbre vagy a lockscreenes hat ki odáig? mert nem működik, nem jelennek ott meg pedig most is 3 emberrel chatelek...
-
kkdesign
senior tag
válasz
br4adam #2908 üzenetére
ó köszi
életet mentettél
ez valahogy tök zavart eddig
és azt, hogy a facebook olyan legyen mintha sms-t kapok és felül az üzenetet kiírja, olyat lehet ? mert előbb kaptam egyféle segítséget de azzal azt értem el, hogy zárolt képernyőn kiírta az állapotom, viszont ha lehet olyant szeretnék elérni, mint mikor androidon jön be az üzenet, csak WP módra, emlékszem még androidon is van olyan progi, ami az tcsinálja, hogy ilyen módon értesít. itt van ni: [ez az a progi androidra]
így szeretném, hogy ha ír valaki fb-n előhozza az üzenetet. Ez lehetséges?vagy az előbbi kapott segítséget nem jól értelmeztem és azért nem lett jó ?
-
kkdesign
senior tag
válasz
guppy_83 #2898 üzenetére
először is nagyon köszi a válaszod!
1, : a zenék+videók-kal játszottam le de ott sajna nem tudom, hogy akkor most hogy állítsam le, csak a pause gombot megnyomom és akk leáll a zene, a teló este óta 0! %ot merült, tehát sztem nem ment rajta, de mégis kicsit furi ez így. Jobb lenne, ha letudnám állítani és nem jelenítené ott meg csak ha épp megy a zene
2, : akkor ezzel, hogy állapotrészleteket megjelenítő alkalmazás: fb ez így jó lesz!?3, : értem, akkor ha itt lesem ezeket akkor ezen a téren nyugodt lehetek
köszi
-
kkdesign
senior tag
Hali, tegnapelőtt lett egy ilyen 820as készülékem és azoktól szeretnék kérdezni akik már benne vannak a témában..
első kérdésem: Vannak a hangkezelő gombok oldalt, ha halkítok vagy hangosítok, előjön vele az utoljára lejátszott zene is. Meg lehet oldani, hogy ez ne jöjjön elő vele együtt, csak ha hallgatom a zenét ?második: a facebook alkalmazás írta, hogy tud értesítéseket a WP-on is. Ha azt szeretném, hogy amikor írnak, vagy a lezárt vagy a felnyitott képernyőn jelezzen értesítés formájában, azt meg lehet oldani ?
harmadik: előzőleg androidos voltam, kellett task killer meg minden kutya füle, hogy ne haljon be a telefonom, ezen kell ilyen cache törlő, meg task killer meg ilyenek ? továbbá szükséges az, hogy a vissza gombbal teljesen addig menjek vissza, hogy már tovább ne engedje? Azért tettem fel az utolsót, hogy fogyasztja az akkut ha annyira teljesen nem lépek ki valamiből!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest