Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
punk17 #18945 üzenetére
Ott ilyenek, én hónapok óta szívok velük. K*rvára nem akarják megcsinálni a telefonom. Kaptam már sms-t, majd honlap utazok vissza, kíváncsi vagyok, hogy most vajon mit nem csináltak úgy, ahogy kértem. Mindegy, játszhatjuk ezt. Hibás, én leadom, ők adnak valamilyen cseretelefont, majd visszakapom megint hibásan, megint leadom... Legalább kipróbálok sok telefont, teszteltek. Tiszta jó.
-
punk17
aktív tag
válasz
punk17 #18660 üzenetére
Lezárult a szervizelése a kis lumiámnak. "Röpke" 1 hónap alatt ki is cseréltek mindent. Akkor leírnám, hogy is történt.
Bevittem a telefont a Allee-ban lévő T-hez ez volt a munkahelyemhez a legközelebb. Első alkalommal a szervizes nem látta a hibákat, és elég nehézkesen akarta vissza küldeni, mivel szerinte ezek nem hibák.. De erősködve felírt mindent és elküldték. 1,5 hét után jött az SMS, hogy mehetek érte. Első kör után csináltak egy "szoftverfrissítést" 7.8-ról 7.5-re, de semmit nem cseréltek. Ekkor egy normálisabb szervizes volt, megmondtam, hogy így nem vagyok hajlandó átvenni, és érdekes módon már ő is látta a hibákat. Újabb 1 hét várakozás után jött az SMS, hogy kész. Bebattyogtam és megint csalódás fogadott. A kijelzőt és az érintőt ugyan kicserélték, de a házat nem. Itt már nem voltam nyugodt és megmondtam, hogy nem vagyok hajlandó átvenni, nézze meg, hogy nézz ki a telefon a gyári szilikontoktól. Ő is látta, hogy gusztustalan az egész és elmagyaráztam (megint), hogy a gyári tok marta ki. Szóval megint nem vettem át, és újabb 1 hét múlva a 3. kaptam az SMS-t. És igen, 3. alkalomra már sikerült mindent megoldaniuk. Kicserélték a házat és végre elhozhattam a készülékem.
Nem értem, hogy ezeket a cseréket, miért nem tudták megoldani elsőre, és azt se értem, hogy fizikai problémákra egyáltalán, hogy jut eszükbe egy szoftver frissítés után visszaküldeni úgy, hogy javítva van. Én hatalmasat csalódtam a Nokiában, nem vártam volna ezt tőlük.
De legalább megtanultam, hogy én többet Nokiát(MS) telefont az életbe nem veszek.. (Még ha valamilyen szinten én is Nokia alkalmazott vagyok)
-
zombinyul
addikt
-
kolosanyi
veterán
válasz
punk17 #10304 üzenetére
Fogalmam sincs, azért kérdezem. Nem vagyok még otthon a WP világában sajnos. Droid alatt sokat szórakoztam ROM-olással, meg stb marhaságokkal. Múltkor néztem az XDA-s Lumia 800 treadet, de annyit sikerült csak leszűrnöm, hogy f*ck, én nem fogok custom ROM-ot rátenni a bootloader miatt.
Légy szíves homályosíts fel, hogy is működik akkor ez a navifirm téme, mert tényleg nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7 alapú készülékét tisztelhetjük. Megnéztük, mit hoztak ki a finnek a Mangóból.
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest