Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viviennen76
csendes tag
Sziasztok!
Én is újdonsült Lumia 800 tulaj vagyok, a Telenor akciójának köszönhetően.
Már lenne is egy problémám:S Vannak ezek a "transparent lock screen-ek" mikor átlátszó lesz feloldáskor a kép egyes részeken..nekem zárt állapotban is látszik a háttér, vagyis a csempék, ráadásul megtöredezve :S De ha feloldom akkor a csempék egyben vannak, több ilyen képpel is kipróbáltam, és mindegyiknél ezt produkálta..Valaki találkozott már ezzel? Van valami megoldás erre?
Valamint a zárolással kapcsolatban, hogy nehezen lehet feloldani, folyton visszacsúszik.. én vagyok türelemtlen ( vagy egy másik telóhoz szokva ) vagy tényleg lassú?És még lenne egy kérdésem:
- A zenelejátszónál, hogyan állíthatom be, hogy a háttérben is jelenjen meg kép az együttesről az albumborítón kívül?Valamint megírnátok,hogy milyen programokat használtok amit hasznosnak tartotok, és nem fagyasztják a telót? Tényleg van olyan alkalmazás vagy játék amit nem bírt?:S
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7 alapú készülékét tisztelhetjük. Megnéztük, mit hoztak ki a finnek a Mangóból.
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest