- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Mi is az email cim, amire kuldeni kell a kepeket a;
- Cinemagraph-nak és
- Refocus-nak?Ideje lenne lementenem a kepeket...
-
Kasya
nagyúr
Lemenne 120-ra a fuggetlen ara, vennek egy sargat
-
Kasya
nagyúr
válasz
samfishR #2706 üzenetére
Meg anno ezt szerettem nagyon... es most ujra elnezve a reklamot, kene egy uj haz a telefonomra
De a Nokia nagyon eltalalja a zeneket a reklamjaihoz...
-
Kasya
nagyúr
En 20cm-es kabel es 10m-es kabel kozt nem vettem eszre kulonbseget, csak amit a fizika amugy is kimond a hosszabb antennara
A gyari fulesnek nincs koze a vetelhez szvsz. -
Kasya
nagyúr
Melyik is az a progi, ami feltolti a 35MPx+ kepeket is SkyDrive-ra?
-
Kasya
nagyúr
Pentile RGBG, ha erre gondolsz
-
Kasya
nagyúr
Nekem is store-bol + frissites ami jott ra utobbi idoben.
A Viber-en belul, Opciok, minden bevan kapcsolva? -
Kasya
nagyúr
Mar megint pozitiv bug a problema?
Nekem most egy olyan erdekes dolog tortent, hogy szombat ota nem volt hajlando a ceges leveleket lekerni, csak egy restart utan... nekem ez nem volt pozitiv, meg hetvegen se
-
Kasya
nagyúr
Nagyon "csecse" kis cucc ez a grip. Az anyaga egyezik a telefoneval, hajlekony es jol belesimul. Kulon orom, hogy a ketto egyutt is toltheto. A csuklopant pedig igazi meglepetes volt nekem...
1 ev Kanadiai gyartoi garit is kaptam
A telefont is jol vedi, nem kell attol tartani hogy barmely resza karcolodik, ha lerakjuk valahova hatlappal. Sulyeloszlas is tetszik nekem, jobb mintha nem a marok reszen lenne a sulypont.
-
Kasya
nagyúr
Megjött a Grip 😂
Amint hazaérek megyek is kipróbálni.Szerk. Én felnek 120ert megvenni egy állitólag hibátlan készüléket. De ez csak az én fejemben gond 😊
-
Kasya
nagyúr
Nem ertem mit gondolsz javitani valonak, esetleg ujitast tudok elkepzelni.
Nem vedeni akarom a kamerat, mert nem egy tukorreflexes, de pont BobTail mondta, hogy a ketto kozt nagy a kulonbseg, meg gyakorlott kezekben is. Maskepp reagal a beallitasokra...
Gmailt...beallitasok, email+fiokok, fiok hozzaadasa, Outlook es zongorazd vegig
-
Kasya
nagyúr
- PC-hez csatlakoztatod a mobilt usb-n es a Képek mappában megtalálod oket HighRes vegzodessel.
- BT-n csak azt tudsz atkuldeni, amit a mobil is lat...tehat a rendszer alapbol nem mutatja a 38+ MPx kepeket, igy nem tudod.
- Gmailt allitsd be Outlookos emailnek es menni fog a push
- nem
- probalkozz..azert gyakorlast is igenyel elsajatitani a fenykepezot
-
Kasya
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
Jott valami 5MB frissites (T-mobile).
-
Kasya
nagyúr
válasz
#18001664 #2205 üzenetére
Nincs nekik raktaron es nem is lesz mostanaban...
-
Kasya
nagyúr
Wa2x_: Nagyon a vesztet akarod annak a keszuleknek
-
Kasya
nagyúr
Hazilag nem hiszem hogy erdemben meglehetne bontani, mert csak kepernyon keresztul lehet eljutni az aksihoz. Szerviz... Nem hiszem, hogy ne lenne lehetoseg szervizelni 2-3 ev mulva, mikor most jonnek ki az uj modellek es hasonlo felepitessel
Ebbol kifolyolag varhato meg kisebb esés. Talan januarra lemegy 140-re, ha kijon az 1520. Szerintem... de nem vagyok piac szakerto -
Kasya
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
Orom, bodottsag, grip rendeles leadva...dec 12-23 kozott varhato :s Remelem, nem kesobb, mert utazashoz mar kellene...
-
Kasya
nagyúr
Egyedul a zafir kristalyos oramon nem lattam meg mikokarcokat, de telefonnal ez elkepzelhetetlen. Engem jobban zavar a folia, mint hogy ne tudjam a termeszetes kis (amugy nem lathato) karcokat elfogadni
De szerintem mar tuti talalnek a tieden is ennyi ido utan egy-kettot
Kivancsi lennnek majd milyet valasztasz.
A gripet jovo heten, de lehet meg ma megrendelem...
-
Kasya
nagyúr
válasz
#18001664 #1820 üzenetére
Nem is ertem min van a fent akadas. Ha toltore dugod, ha hasznalod jatekra, ha fenykepezel, ha netezel vagy barmi energiadus tevekenyseget folytatsz, a kamera melegszik. Nem azert, mert a kamera termeli, hanem mert az vezeti...
De ezt mar honapokkal ezelott megbeszeltuk mi ketten, ha jol emlekszem
-
Kasya
nagyúr
válasz
MR007RM #1815 üzenetére
En a 808-at ugy lemeritem egy ora alatt, hogy a kamerat be se kapcsolom
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a kamera se fogyaszt jobban, mint mas funkcio esetlegesen. EZt igy nem allitanam, hogy a kamera nagyon fogyaszt, hiszen a telefon fogyasztasa az ahhoz mert hasznalattol fugg. Bo fel napot is ellehet fotozgatni kirandulas kozben, ha az ember ugy hasznalja... -
Kasya
nagyúr
Valaki nem tudja, hogy a CR-123-as car holder mennyire stimmel hatul (a kamera miatt) a teloval? Ill. a CR-200 mennyire tud energetikusan tolteni a Qi-val, ha mellette aktivan megy a telefon GPS-kent?
-
Kasya
nagyúr
N8-nal, meg a hatso resz melegedett, mert az volt fem. Inkabb az anyaghasznalattal kotnem ossze, mint a PV-val. Ha a kamerat nem hasznalod, az akkor is tud meleg/forro lenni.
YamatoVTEC: Nekem ez keltette fel az erdeklodesemet. De a szivem nagyon visszahuzna egy SE BT stereo fuleshez. Bar korabban a Platronics is tetszett.
-
Kasya
nagyúr
Valakinek van tapasztalata a Find my car opcióról? Nekem nem ajánlja fel a Drive, pedig jol jonne..
-
Kasya
nagyúr
Nekem GDR3 alatt is egyet mutatott a progi. Korabban linkeltem már a problémát screenshottal. Ami szinten érdekes, hogy a programok számára csak par szaz mega érhető el a program szerint. Én ugyanugy nem bízok ebben az appban, mint az antutuban sem.
A Nokia meg tuti nem hazudott a 2gb rammal. Ilyenre meg nem volt példa...
-
Kasya
nagyúr
Esetleg itt biztos talasz egyet a 200-bol.
-
Kasya
nagyúr
válasz
#18001664 #1509 üzenetére
Persze, hogy nem mindegy...de azert a kezdeti arkepzes mindig "irrealisan" magasan szokott indulni, foleg a Nokianal. Ettol fuggetlenul mi a kezdetekkor jo aron vettuk T-nel a sufnis boltok arahoz kepest, akik ha jol emlkeszem csak 1 ev bolti garit adtak...meg ATT logot...
-
Kasya
nagyúr
válasz
#18001664 #1507 üzenetére
"meglévő tulajoknak nem
"
Meglevo tulajoknak tok mindegy, mert mindenki boldog es senki se akarja eladni ^^ De ha ugy nezem, hogy 2 honap utan engedtek 15 ezret, akkor megerte megveni korabbanTasker progi nincs... ez nem android, hogy ilyen kelljen
A funkciok egy resze amugy se elerheto a rendszerben, mas resze alapbol bent van. -
Kasya
nagyúr
válasz
#18001664 #1463 üzenetére
Nem tudom mennyire jartal utana a bor toknak, de most kaptam visszajelzest, hogy van nekik raktáron es kuldik magyarba is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest