Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
touchscreen
tag
Szia! A HR nem törli a 10-es rendszert, csak azt állítja alaphelyzetbe.
Pár napja én is rászántam magam. Most ott tartok, hogy estére 70-80%-on van az akksi.
Sokmindent nem telepítettem vissza, programok, játékok. Lehet, hogy ez is befolyásolja. Majd eldől, mert épp most tolok vissza rá rengeteg dolgot. Viszont az elmúlt 2 napban nagyon rendben volt az üzemidő.Reggel veszem le a töltőről, napközben a wifi állandóan bekapcsolva, levelek szinkronizálva (napi 8-10 db), egy kevés netezés, kb. fél óra telefonbeszélgetés, 5-10 perc skype, néha pár darab fotó és talán 5-10p egyéb app használat (ez du. 5-ig). A fényerő automatikus és alacsonyra állítva. Helymeghatározás kilőve, ja és nincs mobilnetem, az lehet hogy extrán szívja, nem tudom.
A biztonsági mentést kihagytam, tehát, újralaktam a telót.
Valami segített, mert du. 2-3 óra felé ránézek az akksira és még 90% környékén járok.
A telefon 2015 év elején lett beüzemelve, tehát durván 2 éves, lehet, hogy ez is közrejátszik.Szerintem megér egy HR-t, de arra figyelni kell, hogy lehet hogy egy-két appot már nem fogsz tudni visszatelepíteni. Kicsit megtizedelték az áruházat.
Tehát, a hard reset mehet, de gépre kötve WDRT vagy mi már nem hiszem hogy a 10-est rakná vissza.Még valami, a legtöbb rendszeralkalmazást nem frissítettem még, hiába ajánlja fel az áruház. Lehet, hogy ez is befolyásolja az üzemidőt.
Nem beszéllek rá, nehogy megkövezz utána, mert eltart egy darabig.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest