Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Akkor tényleg nincs erre más megoldás? Csakmert én is csak ezeket tudtam kitalálni és baromi idegesítő, hogy amikor épp külföldre megyek, akkor kvázi sokkal egyszerűbb átraknom a SIM-et egy másik, netkapcsolat nélküli telefonba, minthogy szívjak a letiltással. Ahogy írod is, nálam is több kapcsolati csoportban szerepelnek az elérési pontok, így elég macerás ez a szerkesztésesdi. Az sem jobb megoldás, ha a netet használó programokat tiltod le a felcsatlakozásról, mert azon alkalmazásokból is kb. tucatnyi van, ami netre megy spontán időközönként, önállóan. Külföldön meg egy "kicsit" horror ára van a mobilnetnek. Miért nem lehet ezt egy egyszerű funkcióval megoldani Symbian-on is, mint ahogy az Android-on? Ott lehúzod a felső sávot és ráböksz, hogy hálózati adatforgalom letiltása, két mozdulat. Onnantól kezdve egy byte-ot nem forgalmaz a telefon és két mozdulattal újra tudod engedélyezni, nem kell barmolni a kapcsolatbeállításokkal. Igencsak praktikus lenne itt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest