- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila xy
tag
Üdv!
Olyan érdekelne nokia e 52-re hogy sms szűrő program.Hogy működnek ezek?Olyan kellene hogy a küldő félnek valami szolgáltatói üzenetet küld mintha a számom megszűnt volna.
Mit tapasztal a küldő ha sms szűrésre van állítva?
Hol érdeklődjek-e felől? -
Attila xy
tag
válasz
Sztyepadzso #20191 üzenetére
Üdv Testvérek!
Nos remélem nem kell majd cserélni a kis e52-met.Nem lesz baja.Az aksija valóban jól bírja.
A csillagnéző programos testvérnek írom hogy találtam négyet elég ígéretesnek tűnik.
Meg sem gondoltam volna hogy ilyen is van.Lehet rámozdulok.Esetleg tájékoztathatnál miket tud egy ilyen progi.Mivel nem tudom mi számít wareznek vagy minek s már kaptam ezért egy figyelmeztetést ezért privátban elküldtem a linket.
Szívesen és jó szórakozást,csillagászást.
Ja és a hívásszűrők olyanok hogy blokkolják a nem kívánt számokat csak az velük a gond hogy egy fél másodpercre kicsörög ez alatt reagál a program s aztán bontja a hívást.De ez olyan mintha direkt kinyomnám ezért vettem fel azt a bizonyos hangot hogy ezt hallják a nem kívánatos felek.Csak hogy a jelenleg használt alkalmazás oly bonyolult hogy nem tudom rábírni eme felvétel játszására,egyszer sikerült de azóta elnyomkodtam.
Úgy látom nem nagyon szoktak itt ilyesmivel foglalkozni. -
Attila xy
tag
Esetleg itt van hozzáértő?
Üdv!
Jó volna ha kitudnátok segíteni.
Hívás szűrő program (IVCM) nem játssza az "ezen a számon előfizető nem kapcsolható" szöveget.
A fájl amr formátumú.
Esetleg ha valaki ért ehhez a programhoz vagy tudtok hasonlót amibe lehet importálni lejátszandó fájlt,kellene a segítség.
Kösz szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest