- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joy_k
tag
válasz
Sztyepadzso #20755 üzenetére
Szia!
1. Ha fuggetlenited akkor az nem HR, semmi koze.
2. Ha menteni akarod a telo belallitasait, azt pc suit-tal (ujabban ovi suit) meg tehetedA fuggetlenites dolog az itt tilos ebben a topikban!
-
joy_k
tag
Valoszinu az aksi ment meg, az a legkisebb problema mert veszel ujat, de ha nem akkor a tolto portban van valami problema, hogy nem toltodik fel rendesen. Anno en igy voltam a 6150 nokiammal, mig nem vettem egy dock toltot, ha siman toltottem a toltovel nem telt fel, most a dock a fejhalgato portjan keresztul normalisan fel tolti. erdemes meg nezesd, mert nekem is van egy gyonyorusegem, de soha meg nem valnek tolle.
-
joy_k
tag
válasz
tupacamaru #20630 üzenetére
az enyemen is ugyenez a verzio fut rendesen.
-
-
joy_k
tag
válasz
cimbi186 #20298 üzenetére
Szia!
A tel mem-ben nagyon keves helyem volt, kitoroltem par appot, es mikor telepitem a vibert ki is irja a hianyait. De telepul, csak nem indul el (igaz sd-re teelpitettem). Tudom , hogy csak az uzenetkuldo megy rajta, az is eleg lenne nekem, de hat az sem ment. De megprobalom telo memoriaba telepiteni, hatha elindul ugy.
Skype, nagyon reg van rajta az jol megy.
Koszi! -
joy_k
tag
sziasztok!
Nekem sikerult a vibert foltenni pc-suittal, de sajnos nem indul el. kinozom mar fel oraja de semmi sajnos. Valami otlet? -
joy_k
tag
válasz
Sztyepadzso #20038 üzenetére
Igy van az utolso 7.18-as pc suite bt- keresztul mindent megoldott.
-
joy_k
tag
válasz
Sztyepadzso #20036 üzenetére
Koszi megoldottam tegnap este, sikerult BT-n atkuldenem a naptart meg a nevjegyzekeket. Egy verzioju pc suittel megcsinaltam a back up-ot es az e52-n visszatettem mindent es jol folvette. Nem hianyzik semmi. Koszi!
-
joy_k
tag
Sziasztok!
Van egy szep ezust 52-em, de perhuzamosan vele hasznalok egy 6310i-t. A regebbirol, hogy tudom atmenteni az osszes telefonszamot anelkul, hogy BT-on keresztul egyenkent atkuldjem az egeszet? Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest