- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
attisx
addikt
válasz
szabogab #5417 üzenetére
Állj rá arra, amelyiket szerkeszteni szeretnéd, és nyomd meg az egyes gombot, vagy nyomd meg és tartsd nyomva a középső gombot. Ugyanez működik a könyvjelzőknél, illetve használható képek megnyitására, elmentésére, szöveg kijelölésre, beillesztésre, valamint hivatkozások új fülön történő megnyitására.
-
csab2
veterán
válasz
szabogab #5417 üzenetére
"kedvencek a három alapoldalt nem engedi átírni másra, bár amit én csináltam negyediket, azt sem tudom törölni"
Ráállsz arra amelyiket szerkeszteni vagy törölni szeretnéd és nyomd meg az "1"-t!
"operánál nem látok olyan beállítást ami nem a hálózati szolgáltatást akarná fogyasztani."
Vezérlőpult-beállítások-csatlakozás-célok-opciók-alapértelmezett kapcsolat: mindig rákérdez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- One mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest