- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
Hali!
Kérnék Tőletek egy kis felvilágosítást gps ügyben. Nem rég vettem egy ilyen telot és érdekelne, hogy a gps-t hogy tudnám beüzemelni, mert nem nagyon akaródzik neki működni, esetleg a szükséges beállításokat el tudná valaki mondani?
Visszatérve a felvilágosításra, most ha én el kezdek gps-en ügyködni, az mennyire megterhelő a pénztárcámra nézve? Olyat nem lehet csinálni, hogy feltelepítem az adott ország térképét és azon nézem, keresem ki az adott utcát, stb ingyen, mobilnet használata nélkül?!Bocs, nagyon nem vágom ezt a mobilos gps-es dolgot. Barátnőm nem rég vett egy C5-00-ást és Romániában használva alul a kijelzőn úgy tűnt nem használja a netet, mert 0 kB-ot írt, most akkor hogy is van ez.
Adjatok fényt!Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest