Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Ezer éve meg egy napja nem jártam itt...
Kicsit úgy érzem belassult a telom és az email kliens totál behalt már. Gondoltam frissítem a szoftot, de előtte kérdeznék, mivel le vagyok maradva (próbálam vissza olvasni..).1.) Nekem még 033.002-es, trémobilos szoftverem van. Jó rég, mikor az utána következő szoft. megjelent, Rockker azt írta, nem érdemes frissíteni. Mostmár érdemes? Van már ehhez képest legalább 2-vel újebb szoft? Az jó?
2.) Rock írta valahol valamikor, hogy a PC suite mára totál szar, nem lehet vele se szoftot, se térképet frissíteni. Ezt hogy értsem? Azért mert szar, vagy mert nem engedi?
kb. ennyi...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest