Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Monitor hiba topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mogyesz
aktív tag
válasz
t_a_m_a_s #15458 üzenetére
Én 2 módszert szoktam: van flakonos tisztító - PC-hez, márkát nem írok, mert reklám -, vagy konyhai mosogatószer ami zsíroldó. Rápöttyintem, ujjaimmal megdörzsizem, várok kicsit, újra dörzsi, újra várok, dörzsi, majd csap alatt kimosom. Ez utóbbit óvatosan, vigyázva, h a lefolyó be legyen dugva (vagy extrém óvatosaknak lavórban ajánlatos), ha esetleg elengeded, ne menjen a csatornába :-))
-
mogyesz
aktív tag
válasz
Napfénysüti #14960 üzenetére
Természetesen, ha megteheted, Én sem ajánlom az otthoni tisztítást. Szakboltban, főleg ha garis. Nekem van hozzá szerszám, nem az első ilyen művelet, de akinek se szerszám, se tapasztalat, annak lehetnek benne buktatók. Láttam már túlhúzott csavar miatti házrepedéses E51-et is...
-
mogyesz
aktív tag
válasz
Napfénysüti #14958 üzenetére
nagyon sokat javít rajt. Én már maxra felvéve is alig hallottam, miután kitakarítottam fele hangerőn is "túl" hangos.
Én spéci tisztítószert szoktam ráfújni, majd sűrített levegővel kitömítem a pórusait
Tökéletes!
-
mogyesz
aktív tag
válasz
rootkiller #14118 üzenetére
:-)
A vodánál a 220-as a legfrisebb... -
mogyesz
aktív tag
válasz
alansmithee #13857 üzenetére
Ha elérhető wlant-talál: aszem csak úgy működik, ha a wlan-okat csokorba szeded. van a Nokia letöltések között - Letöltés -> Alkalmazások -> Segédprogramok - > Smart connect by Birdstep - alkalmazás, amiben csokorba szedhetőek a wifi kapcsolatok.
A beépített levelezőnek meg megadod, hogy a Smart connect legyen az alapértelmezett kapcsolat.
Itt egy a lényeg: ahol wifit használsz, azokat szedd össze :-)
Így tuti működik.
Beépítettnél 30 perc a minimum, amit tud. Van push-mail kliens is, pl. a nokiánál: email.nokia.com, vagy a Seven: www.seven.com.
A másik, h előfizetsz egy mobilnetet a kártyára. :-))
-
mogyesz
aktív tag
válasz
sixtybi #13781 üzenetére
Szerintem első körben vissza kellene állítani a gyári állapotot. Az nem normális, h fél napig megy, és az sem, h nem megy a net. Nálunk nem 1 db van, és nincsenek ilyen gondok (különböző beszerzésűek).
Szerintem valami progi kavarhat be, ami gondolom nem teljesen tiszta beszerzés. Ha igen, akkor vidd be a szervízbe...
ui.: látom a terminal-on még nem válaszolt senki...
-
mogyesz
aktív tag
Hátha valaki szeretne VPN-t beállítani a telón mint Én...
Az utóbbi időben az E51 vs. Cisco IPSEC VPN házasításával szenvedtem.
Próbálkoztam a Nokia Mobile VPN-el, de nem jutottam sokra.
Sok-sok olvasgatás után sikerült megoldani a problémát.Az alábbi linken elérhető egy rövid how-to, és a szükséges file-ok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Nokia E50 utódja olyan telefon, ami méltó az előd szellemiségéhez.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest