- Milyen egeret válasszak?
- Bemutatta a világ legvékonyabb LPDDR5X memóriáját a Micron
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidorovich
senior tag
válasz
hari73f #1088 üzenetére
Ne haragudj, de azért ez egy kicsit erős vélemény szerintem.
Azért való valakinek lesajnálóan az alma, mert elvárja, hogy a frissítés automatikusan működjön és ne legyen több egy gombnyomásnál? Mert szerintem marhára nem kéne többnek lennie.
Az oké, ha egy rendszer nagyobb szabadságot ad, de az már nem, hogy nem működik a frissítés és a felhasználó KÉNYTELEN nekiállni gányolni a gyártó/fejlesztő bénázásai miatt. Valószínűleg a lapcsalád olvasóinak nagy része meg tudja oldani ezt a manuális módszert, a szomorú az, hogy erre szükség van.
Egyébként a tanácsod jogos, én is rájöttem, hogy olyan "limitált" felhasználó vagyok, aki elvárja, hogy a telefonja működjön és frissüljön magától, lehetőleg ne csak addig, míg kijön a következő telefonja a gyártónak. Lassan 10 éve vannak okos telefonjaim, eddig egyik se volt alma (3 Androiod és 1 WP), de a következő az lesz, az biztos.
Egyébként van bárki, akinek frissült a telefonja a manuális (PC vagy SD kártya) módszer nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- Medence topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bemutatta a világ legvékonyabb LPDDR5X memóriáját a Micron
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Android szakmai topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest