Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sidorovich

senior tag

válasz hari73f #1088 üzenetére

Ne haragudj, de azért ez egy kicsit erős vélemény szerintem. :) Azért való valakinek lesajnálóan az alma, mert elvárja, hogy a frissítés automatikusan működjön és ne legyen több egy gombnyomásnál? Mert szerintem marhára nem kéne többnek lennie. :N

Az oké, ha egy rendszer nagyobb szabadságot ad, de az már nem, hogy nem működik a frissítés és a felhasználó KÉNYTELEN nekiállni gányolni a gyártó/fejlesztő bénázásai miatt. Valószínűleg a lapcsalád olvasóinak nagy része meg tudja oldani ezt a manuális módszert, a szomorú az, hogy erre szükség van. :U

Egyébként a tanácsod jogos, én is rájöttem, hogy olyan "limitált" felhasználó vagyok, aki elvárja, hogy a telefonja működjön és frissüljön magától, lehetőleg ne csak addig, míg kijön a következő telefonja a gyártónak. Lassan 10 éve vannak okos telefonjaim, eddig egyik se volt alma (3 Androiod és 1 WP), de a következő az lesz, az biztos. :C

Egyébként van bárki, akinek frissült a telefonja a manuális (PC vagy SD kártya) módszer nélkül?

Új hozzászólás Aktív témák