Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rmartin94
aktív tag
Üdv!
Ma én is szert tettem egy ilyen telóra, annyi baja van mindössze, hogy a hátlapja karcos, meg kicsit könnyen lejár. GSM-boltban vettem, gondolom az előző tulaj a hátlapon vezette le a feszültségét. Új hátlap kb. mennyi rá? Az akksija jó, szerintem 3-4 napot nálam is ki fog bírni. Egyébként túl olcsó nem volt (9k), de gyorsan kellett teló, és Android után (Samu Galaxy Mini) azért jó használni egy ilyet, Android nekem nagyon nem jött be, meg hogy naponta tölteni kellett vmikor 2x is, az se volt a kedvencem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged