- VR topik
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- Acer notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
Kösz az építő jellegű hozzászólást te már aztán tudod melyik játékba mennyi időt öltem bele
de még mindig nem derült ki mi merre ebben a játékban - a promó videókat hogy kereskedni, meg felfedezni, meg lőni kell nagyon jók csak még mindig nem derül ki a játékról semmi.
Majd twitch-en megnézem a streameket ott legalább látom is majd a játékot.
-
haxiboy
veterán
Játékosbázis szerintem nem sokat számít, elég kicsi az esélye hogy valaha is találkozol valakivel a játékban
Viszont jelenleg már tűkön ülök, abban reménykedek hogy 60fps lesz PS4-en... ez döntő szerep lehet nálam ennél a játéknál
Más játékoknál nem zavarna, de egy olyan játéknál amire több évet várok....hát mostmár ide vele
-
acura
tag
válasz
szallasi007 #7 üzenetére
Felfedezni, kalandozni. Te ugyan nem, de más biztosan több 100 órát fog beletenni.
haxiboy: A PC-s változathoz nem fűznék túl nagy reményeket. PS4 re fejlesztenek, PC-re portolnak. Vajon mi lesz?
Kb élesebb lesz a kép, és kicsivel nagyobb texturák lesznek szerintem.
Oda érdemes megvenni ahol nagyobb lesz a játékostábor, amit így előre nehéz megjósolni. Lévén PS4 en nem lesz PSPlushoz kötve, azaz ingyen lehet vele multizni, míg PC-n meg olcsóbb lesz maga a játék.
-
szallasi007
őstag
Én még mindig nem értem mi a túrót kell csinálni a játékban? Hogy miért akarnék ezzel legalább 30-40 órát játszani?
-
PiTM0N
tag
0:44-nél adja a játék az óvervacsos hitreget...
-
haxiboy
veterán
Lehet már tudni valamit a PS4 vs PC verzióról?
Már nem azért mert a grafika a lényeg, de ha már mindenképpen beszerzem, akkor arra a platformra veszem ahol a legjobban néz ki -
Tigerclaw
nagyúr
Elég fura grafikai stílus. Számomra túl színes és túl tiszta, mesterséges.
-
Matada2.3
veterán
Nincs hozzá gépem, viszont amint meglesz az egyik ismerősömnek, csak ott fogok csövelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest