Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
Kösz az építő jellegű hozzászólást te már aztán tudod melyik játékba mennyi időt öltem bele
de még mindig nem derült ki mi merre ebben a játékban - a promó videókat hogy kereskedni, meg felfedezni, meg lőni kell nagyon jók csak még mindig nem derül ki a játékról semmi.
Majd twitch-en megnézem a streameket ott legalább látom is majd a játékot.
-
haxiboy
veterán
Játékosbázis szerintem nem sokat számít, elég kicsi az esélye hogy valaha is találkozol valakivel a játékban
Viszont jelenleg már tűkön ülök, abban reménykedek hogy 60fps lesz PS4-en... ez döntő szerep lehet nálam ennél a játéknál
Más játékoknál nem zavarna, de egy olyan játéknál amire több évet várok....hát mostmár ide vele
-
acura
tag
válasz
szallasi007 #7 üzenetére
Felfedezni, kalandozni. Te ugyan nem, de más biztosan több 100 órát fog beletenni.
haxiboy: A PC-s változathoz nem fűznék túl nagy reményeket. PS4 re fejlesztenek, PC-re portolnak. Vajon mi lesz?
Kb élesebb lesz a kép, és kicsivel nagyobb texturák lesznek szerintem.
Oda érdemes megvenni ahol nagyobb lesz a játékostábor, amit így előre nehéz megjósolni. Lévén PS4 en nem lesz PSPlushoz kötve, azaz ingyen lehet vele multizni, míg PC-n meg olcsóbb lesz maga a játék.
-
szallasi007
őstag
Én még mindig nem értem mi a túrót kell csinálni a játékban? Hogy miért akarnék ezzel legalább 30-40 órát játszani?
-
PiTM0N
tag
0:44-nél adja a játék az óvervacsos hitreget...
-
haxiboy
veterán
Lehet már tudni valamit a PS4 vs PC verzióról?
Már nem azért mert a grafika a lényeg, de ha már mindenképpen beszerzem, akkor arra a platformra veszem ahol a legjobban néz ki -
Tigerclaw
nagyúr
Elég fura grafikai stílus. Számomra túl színes és túl tiszta, mesterséges.
-
Matada2.3
veterán
Nincs hozzá gépem, viszont amint meglesz az egyik ismerősömnek, csak ott fogok csövelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest