Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
joghurt
addikt
válasz ricinus13 #10 üzenetére
Sőt, a Freemailen nemcsak a "spamszűrő" tök fos, de még a szabály alapú szűrő sem működik normálisan. Egy fix subjectű spamtől egyszerűen nem tudok megszabadulni - élek a gyanúval, hogy annak a terjesztéséből a T- is kap jutalékot, és ezért fehérlistán van.
A tej élet, erő, egészség.
-
ricinus13
senior tag
Erről szívesen olvasnék bővebben, esetleg ha te írnál róla valamit vagy valami jó cikk akár angolul is. Ugyanis nekem a freemail-re naponta 40 spam jön kb és hiába iratkozok le róla folyamatosan jönnek az újak. Jelengleg átirányítok minden beérkező levelet a gmail-re de ez szerintem nem jó megoldás.
-
bambano
titán
nyilván meg kell válogatni, hogy kivel teszed, de nekem már sikerült eredményt elérnem vele többször is.
a külföldi spammerek leginkább egyszer használatos postafiókról/egyszer használatos domainből spammelnek, azok ellen semmit nem ér, mert 1-2 levél után megszüntetik a fogadó címet. ellenük a feladó ip cím alapján kikeresett as vagy network komplett tiltása használ.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
zone
őstag
Az is megoldás lehet, ha rákeresel a domainszolgáltatóra és írsz egy levelet (általában abuse@.....com), hogy erről és erről a domainről spammelnek. Mindig válaszoltak és lelőtték a domaineket. Bár én már egy ideje nem is foglalkozom vele, bele sem nézek a spam mappába, úgyis törlődnek 30 napon belül.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
bambano
titán
válasz Hieronymus #5 üzenetére
a magyar spam ellen jó a respam.
a külföldi ellen meg smtp port filterezés ip cím alapján.
pár hónap alatt eljutottam odáig, hogy kevesebb, mint 1 spam jön összesen.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
A kemény mag ellen ez teljesen hasztalan.
Van egy ismerősöm, akinek a email címe kikerült a nagyvilágba.
Egy darabig magyar szerverekről jött a német spam. Erről le lehetett iratkozni.
Most Ukrajnán keresztül jön a levélszemét. Erről már nem lehet leiratkozni.A keménymag ezen is túl tesz.
Olyan üzenet nyom, aminek nincs tartalma. link nincs, kattintani sem lehet.
"Tányának tettszett a fényképed" vagy hasonló értelmetlen tartalommal.
A válasz email cím "noreply".Talán pingelik az email címet. Más értelmét nem találtam.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Picco
addikt
Ha megvan az osszes tobbi cimzett, akar fel is kereshetned oket a cikk modositott tartalmaval, hatha tobben is feljelentik. Tuti h NMHH-nal nem szeretnek tul sokat dolgozni, tehat ha hirtelen egy ember ellen sok bejelentes jon, talan csinalnak is valamit.
Szomoru hogy ennyire tesznek a dologra a hatosagok amugy, amikor besetaltal bizonyitekkal
olyan is van, az internet sotet bugyraiban allitolag parezer magyar forintnak megfelelo btc-ert siman kuldenek neki 15.000 emailt(vagy SMS-t). namost ebbol egy havi subscription biztos draga, de ha nagyonfelbasz valakit egy spammer akar meg is teheti.
Sot, igazabol a munkahelyyel kapcsolatos osszes email cimre szerintem mar kedvezmenyt is kapnal**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
bambano
titán
szerintem két módon lehet a spammereket valóban megfogni:
1. elkezded as szinten tiltani az smtp portot a levelező szervereden.
2. írsz neki egy érdeklődő levelet, hogy további infót kérsz arról, amit spammel és ezt elküldöd neki. több példányban. minden nap. nyilván automatizálva.lehet, hogy a második hosszú folyamat lesz, de hatásos.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest