Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LFS: 1et értek (játszottam vele sokat
), de szerintem sajnos soha nem fognak csinálni mondjuk egy Forza háttérrel rendelkező játékot olyan részletes fizikával. Hiszen ha belegondolsz, mire megterveznek minden autót, és utána még azt hogy pl egy nagyobb motor miként változtatja meg a súlyelosztást, vagy a lengéscsillapító terhelését az nagyon sok idő lenne (talán ezen matyiznak annyit a GT szakemberei is).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Gitáros topic
- Le Mans Ultimate
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Autós topik
- Karácsony másnapján tiszteleg a Honor a Windows RT előtt
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Már elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), de szerintem sajnos soha nem fognak csinálni mondjuk egy Forza háttérrel rendelkező játékot olyan részletes fizikával. Hiszen ha belegondolsz, mire megterveznek minden autót, és utána még azt hogy pl egy nagyobb motor miként változtatja meg a súlyelosztást, vagy a lengéscsillapító terhelését az nagyon sok idő lenne (talán ezen matyiznak annyit a GT szakemberei is).