- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Hobby elektronika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
madarasz92
őstag
Hát reméljűk a legjobbakat!
-
zsolt1129
addikt
válasz
Kevinmaster #28 üzenetére
Reméljük is
.
-
Kevinmaster
tag
Figyelmetekbe ajánlanám az ogi.hu-n megjelent próbakört. Az írója szerint annyira azért nem szar...
-
madarasz92
őstag
Ja akkor van a bukás ugye ha nem sikerűl ez se!
-
Nunder
őstag
Én már inkább nem mondok semmit. Mivel még viszonylag keveset lehet tudni a játékról ezért nem vonnék le messze menő következtetéseket. Annyi biztos hogy nem megy mostanában a szekér de szerintem ezt ők is tudják. Ha javítanak akkor jó lesz ha nem akkor pedig szvsz vége a szériának.
-
Ősember
őstag
már megint ezek az utándolgozott képek
ejjj, erröl ugy tünik nem fognak leszokni
viszont grafikailag teljesen rendben lesz és aminek külön örülök az a segédcsik a pályán, ami mutatja mikor kell fékezni
nem azért örülök neki, mert anélkül lehetetlen volt az eddigi nfs-eket végigjátszani, sött, pont ellenkezöleg! itt már szinte biztos nem lesz az, hogy amikor nfs mércével mérve 300-al mész, akkor egy fal elött 20m-el megnyomod a lassitást és beveszed a kanyart
nagyon remélem már végre nem lesz annyira gázos az irányitás, mint eddig volt
-
tacsk0
aktív tag
válasz
afterburner_ #13 üzenetére
Hello
Azert ezt nem mondanam! Csak kevesebb benne a race... Amugy Carbont 1 ejszaka alatt kijatszottuk egy unalmas esten.. PC-n!
Udv tacsk0
-
madarasz92
őstag
Az Undercover az tényleg elég sz%r volt!Remélem ez jobb!
-
30z.Samu
titán
Kövezzetek meg, de a háttérben lévő teszt verzióból ítélve nem lesz ez olyan rossz. Bár lehet, hogy én vagyok az igénytelen.
-
Mystic
tag
Nekem az Undercover nem igazán tetszett, így kíváncsian várom mit hoztak ki ebből.
-
madarasz92
őstag
válasz
raskolnikoff #19 üzenetére
Hát lehet!
-
raskolnikoff
őstag
Pro Street 2 álnéven?
-
Tálydi
senior tag
válasz
madarasz92 #16 üzenetére
Igazából ami engem nagyon idegesit azok a rendőrök, minek az?
Meg grafikailag... kicsit sem fejlesztették túl az underground2-t
Én még mindig az NFSU2-t nyomomna az jó lett...
-
Tálydi
senior tag
Sajnos számomra ez az NFS sem fogja szerintem viisza adni azt a hangulatot amit az underground 2 adott
De jó látni hogy az auto belső kidolgozása eljutott odáig mint 3 éve a test drive unlimited-é
AzNFS szerintem az Undergorund óta csak sz@rabbnál sz@rabb játékokat ad ki (sajnos) Bár a demo adhat valami reményt
-
madarasz92
őstag
Kiváncsi leszek milyen lessz...
-
BiP
nagyúr
Nekem úgy tűnik, grafikában egy Prostreet 2-t kapunk, remélem a többi része nem fog hasonlítani rá.
-
volvoguy
addikt
figyeljétek meg hogy meg fog bukni..persze badarság ilyet kijelenteni, hisz még meg sem jelent...de a videóban megint mennyire fogadkozik a fejlesztő, de ha megnézitek hogy hogyan reagál kormánymozdulatra a kocsi, még rosszabb mint a Grid esetében...csúszkál jobbra balra mint a szappan...méghogy szimulátor...ráadásul az autók NFS jó szokáshoz hűen megint 50-el gyorsabbak mint a való életben...nem lesz ez más mint egy feltúrbozott Grid 0 szimulációval
-
Hopp, nyáron demo. Meglessük.
-
Gomez86
őstag
LFS: 1et értek (játszottam vele sokat
), de szerintem sajnos soha nem fognak csinálni mondjuk egy Forza háttérrel rendelkező játékot olyan részletes fizikával. Hiszen ha belegondolsz, mire megterveznek minden autót, és utána még azt hogy pl egy nagyobb motor miként változtatja meg a súlyelosztást, vagy a lengéscsillapító terhelését az nagyon sok idő lenne (talán ezen matyiznak annyit a GT szakemberei is).
-
Stiky
senior tag
Azért annyira nem lesz ez shit
-
Gomez86
őstag
Én meg remélem hogy a Forza lesz a fő csapásirány! Még mindig játszom vele!
Az NFS meg már nem fogja hozni azt a régi feelinget, mert már nem nagy téma egy ferrarit, vagy porschet vezetni különböző digitális környezetben. Másrészt meg mi is felnőttünk. Akik akkor gyerekként játszottunk az első részekkel és csorgott a nyálunk a 300 x 200-as felbontásra. Meg hogy melyik egyenesben tudjuk elérni a 300-at. Szép idők voltak, de nem lehet folyton a régiekhez ragadni
SZVSZ Már nem ez a nagy szám, hanem inkább a kezelhetőség, élethűség, meg a sok autó, és alkatrész. Hogy sokáig kitartson és ne csak egy hétvégés játék legyen, mint a mostani NFS-ek...
Senkinek sem szeretnék a lelkébe gázolni ezzel, és ha mégis megtettem, akkor peace -
m1sk4r
aktív tag
Majd kiderül mi sül ki belőle. Remélem demó lesz belőle, zsákbamacskát nem veszünk.
-
hommeros
őstag
"bár a Gran Turismo az egyik példakép a fejlesztők szemében,"
inkább a need for speedn-ek kellene lennie, és annak vonalát követni. abszurd banda.
-
afterburner_
őstag
mindig úgy olvasom, nfs : shit
hol vannak a régi nfs-ek ahol a vilag összes táján lehetett kocsikázni változó időjárási tényezők mellett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest