Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sicilian
addikt
Azért várom ezt a cumót, jó lesz ez...
-
Tituka
senior tag
nah erre az nfs-re kíváncsi leszek
-
Archer
őstag
Szerintem is rizsa az egész. Nekem anno az NFS3 166-os Cyrix!! procival meg Voodoo2-vel is elment split screen-ben, de tovább megyek, ezzel a bika procival sotfware render-ben elfutott az NFS4
Akár milyen grafikája is lesz, szerintem egy ATI 5770/58../6... illetve egy GF GTX 4.. kártyának nem téma ez a játék még osztott képernyőn sem. Itt megint valami humbukolás van a háttérben, olyan meg nem lehet, hogy pc-n van split screen, konzolon meg nincs.
-
- = Zk = -
félisten
mivel idén nem tudok vele játszani semmiképp, igy a videó alapján véleményezem.
grafika jelesnek tűnik... de ez a SHIFTből vett driftelgetés 320-nál eléggé aggasztó -
schfrigyes
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudna valaki felvenni PSN-en, hogy kipróbálhassam a demóban a sima versenyt is?PSN ID: a3891
Előre is köszi!
Amúgy a játék nekem nagyon bejön. Végre megvan a régi hangulat.
-
mephi666
nagyúr
jah, oké... #9-ből azt hittem, hogy lesz benne... anno ez volt a kedvencünk nfs3-ban... rohadt jó split screen küzdelmeket tartottunk és nem éreztük úgy, hogy a p166mmx+voodoo1+32mega sdram helyett p233mmx kellene hozzá voodoo2-vel meg 64 mega rammal... szépen ment ugyanazon a gépen
nem hiszem el, hogy a mai hw-ek nem bírnák el ezt a játékmódot... egyetlen magyarázatnak azt tudom elképzelni, hogy míg egy pc-n könnyebben össze lehetne hozni, konzolokon faragni kellene a megjelenítésen, hogy jól menjen és ez nagyban ártana az üzletnek... (durva lenne, ha a pc-sek kiváltsága lenne az osztott képernyő)
-
kelzsoca
félisten
Hát igen, én sem dobtam hátast a demotól, pedig ugye az lenne a kedvcsináló, talán majd nyomott áron valamikor
-
Nem írtam le, csak ahogy Def26 is említette ez kelti az első benyomást, ami meg nem volt annyira fényes számomra.
De lehet hogy kipróbálom majd újra, vagy esetleg lesz benne split screen, és akkor az még1 plusz pont, vagy a haverok megveszik, és hívnak játszani meg ilyenek. Igazából nem annyira rossz, de nem is olyan hűdenagyonjó. szerintem egy demóból max ennyit lehet leszedni...
-
peetmaster
senior tag
Kár, hogy PC-re nincs demo.
Na majd 2 hét múlva minden kiderül...
-
mephi666
nagyúr
hát, elveszitek itt az ember kedvét teljesen
...én azért bízok benne, hogy könnyed szórakozást fog nyújtani hideg téli összeülős-sörözgetős-forraltborozós estéken
-
Hát nem tom... Kipróbáltam a demót, de nem rohanok majd elsőként megvenni... lehet hogy ha majd lesz ilyen 1-2-3-4 ezres kiadásban, akkor rámegyek, de szvsz annyira nem nagy szám...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest