- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Szivesen!Èn kösz hogy elolvastad!
Pofás darab az is.
Nekem bejött, remélem neked is tetszeni fog.(#60) xuser
Parancsolj a 7"-os tablet.Csak fektetve tudod rátenni, fizikálisan nem mmegoldható hogy állítva is megálljon.
Aztán hogy hol van benne az akksi, és tölti-e ha pont középre teszed, ezt sajnos nem tudom neked megmondani. -
z123456789
addikt
(#59) gógyi
Mi nem az?Nem tudom hogy az indukciós áram mennyire ártalmas a testre.Gondolom szívritmus szabályozós embereknek nem éppen jó.De tényleg nem tudom pontosabban.(#60) xuser
Nem, mert egy tróger vagyok.De most felírtam magamnak, és holnap elhozom melóban.Lesz fénykép is.(#61) kcsa
Sok sikert hozzá! -
z123456789
addikt
(#56) Valzor
Nekem egész nap rajta van.Na nem azért mert egész nap töltöm (kihúzom a konnektorból) hanem mert pont egy ilyen telefontartót szerettem volna, amin látom a kijelzöt kényelmesen ha odapillantok.Ès ha még tölt is...
Szóval rajta van egész nap, de simán leszedem.Nem ragadt még hozzá soha.Le sem csúszik.Optimalizálva van a ragacs.(#57) MASSlag
nincs mit! -
z123456789
addikt
válasz
Absinthe16 #49 üzenetére
Èn is kösz!
-
z123456789
addikt
-
z123456789
addikt
Értem. Engem nem zavar(t eddig). De lehet hogy ezután már én is így fogok írni. De mivel még nem jelezte senki hogy ez nem helyénvaló, tényleg nem foglalkoztam vele. Van benne valami hogy pofásabb a szöveg ha van ott szünet.
(#41) LamerGyuri
Mindent értünk.Viszont erre is muszáj valamit linkelnem.Ezt.(Semmi személyeskedés, csak a poén)
Szerk.: most nézem."Élő, meztelen nő?" Hát, ha neked az élettelen test jön be? -
z123456789
addikt
(#37) vamzi
Ja!Értem!
Nem Szabolcs, hanem Győr-Moson.De esküszöm sosem hallottam még "K"-val.
(#38) Drenadar
Te csak a tüzet szítod.Már azt hiszem hogy nem, de...de.USB töltő és telefon "csatlakozója":
melyik a helyes?
Ezt nem értem.Szabad a gazda.Talán akkor meg fogom.1, Szintén vasutas.HTC DHD-m volt előzőleg, a páromnak meg Razor i-je van.
A DHD-nél a vége fele már kellet néha igazgatni a kábelt.2, Erre a kérdésre te tudod a választ.
Ha rám célzol (tüzet szítasz), nem, nekem senki sem tanította meg hogy szövegszerkesztésnél a mondat végi írásjelek után szünet kell.Az első cikkemnél ez volt a legnagyobb probléma a szerkesztő brigádnak.Megkértek, hogy legközelebb figyeljek rá, itt már nem volt gond.(Legalább is nem kaptam róla visszajelzést, illetve figyeltem rá.)Hozzászólásoknál nem figyelek erre.Visszapörgetve látom hogy szinte mindenki hagy szünetet, eddig én ezt nem is vettem észre, így sem volt baj a szöveg értésemmel.Szabályzatban sem láttam hogy ez követelmény lenne.Sőt, te vagy az egyetlen aki ezt eddig megemlítette nekem.Ha pedig nem rám céloztál, akkor bocs az afektáért'!
-
z123456789
addikt
válasz
blueMerle #21 üzenetére
(#16) Drenadar
De mondjuk a telefon USB bemenete jobban megsínyli ezeket.
Egyébként teljesen mindegy.Nem kell szerintem megértened.Feljebb leírtam hogy nekem miért kellett, megvettem, és írtam róla egy bemutatót.Nem reklám célzattal.Van egy ilyen dolog, kész.Valakinek bejön valaki feleslegesnek tartja.Én azt a ~6500 Ft-ot tartottam feleslegesnek mikor megvettem.(#17) vamzi
iPhone hányas?Csak mert nem tudom hogy melyiknél milyen szinten van ez előkészítve, és nem is tudtam hogy megvastagítja a kiegészítő.Az iPhone meg úgy szép ahogyan van, valóban kár lenne durungot csinálni belőle.
Egyébként nekem még nem volt rossz tapasztalatom ezekkel kapcsolatban, de köszönöm mindenkinek hogy felhívta a figyelmemet rá.(#19) Thaaleum
Nem tudom eldönteni hogy írónia-e vagy sem amit írtál.(#21) blueMerle
+1! Köszi!
Egyébként a (#1) Sir Ny hozzászóláshoz...hirtelen ez jutott eszembe, mert majdnem kívülről fújom a szöveget.Ne haragudj, eszem ágában sincs káromkodni, és ócsárolni másokat, de a "hogy mi?"-ről mindig ez jut eszembe.Tényleg ne haragudj, nem megbántás!
(#25) petipetya
Részemről a megtiszteltetés topic-társ.
1.Nálam tökéletesen feltöltötte.Annyi csak hogy ha mondjuk 98/99%-nál dobod rá, akkor a telefon nem ébred fel, és ad jelzést a töltésről, viszont a zöld kis led kigyullad a töltőn, és valóban elindul a töltés.Ha nyomsz egy ki/be kapcs gombot a telefonon, magadtól is láthatod hogy kiírja a töltés tényét.A melegedés megfigyelhető, de ha huzamosabb ideig használom a képernyőt, jelentősebb melegedést érzek mint a töltés alatt.
2.Ez nem ad hangot.Nem kell felriadni.(#27) vadkörte
Köszi!(#28) bajaki
Neked is!(#29) Plasticbomb
Erről beszéltem.(#31) Duliee
Há!És tényleg!Elnézést a nyelvi pontatlanságért.Erről a környezetem tehet.Mindig G-vel hallottam.De kösz!
(#32) xuser
Ez egy jó kérdés, pont van egy 7"-os tabletem, holnap megnézem, mert már a munkahelyemen pihen. -
z123456789
addikt
Nem kell érteni ezen semmit.Igazad van, lassabban tölt, meg csak annyival több, hogy nem kel dugdosni.
Bár én már itt kicsit kitérnék arra, hogy ugyebár a legtöbb okos telefon 1, jobb esetben 2, netán 3 napot bír ki egy töltéssel.
Ez azt jelenti hogy naponta akár többször is ki-be dugdozod.Ezáltal generálva egy fizikai használatot a telefonnál, ami egy-két esetben eredményezheti az USB bemenet sérülékenységét.Ráadásul én utálom a port, ezért a telefonom nyílásaiban gumi sapkák vannak.Azt mindig kivenni, meg visszarakni...Na az az igazán fáradtságos meló!
De valóban csak ennyivel nyújt többet.Illetve ami nekem lényeges volt, hogy egy ilyen, kb 45 fokos szögben döntött telefontartó kellet, hogy kényelmesen rálássak a kijelzőre.Lehet röhögni hogy mennyire vagyok kényelmes. -
z123456789
addikt
(#1) Sir Ny
Valami olyasmi amit alattad írnak a kollégák.(#2) bigrock
"Erre alkalmas telefonokhoz nem kell semmiféle kiegészítő, egyszerűen az érintkezés alkalmával megtörténik a töltés." Akármelyik ilyen funcióval ellátott telefonnal működik.A Nexus5-tel is fog.Ahogy (#4) Samus is írja nekem 4,5 óra volt a 0-100-ra egy 2100mAh-es akksinál.
(#3) Spancho
És igen!Éljenek a gömbök!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Formula-1
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Crypto Trade
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest