- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi012345
őstag
sziasztok!
hasznos cikk!
még mindig nincs megoldás a keresőnek a kiiktatására? -
<NewL>
addikt
utalom es semmire sem hasznalom en sem a kereses oldalt. sot,azt is hallottam ,h amita (3.0?) van ez a ficsor lassab (lehet ez is okozza) tole a keszulek,feleslegesen zabalja az eroforrasokat
airbundy1 :koszi. ez a hatter se rossz,az ilyen sotetebb,sotetkek hatterek mutatnak a legjobban az ikonok mogott.
-
AirBundy1
tag
Nagyon jó leírás. Egy részét én is használom, tényleg jó alternatívákat adnak a winterboard helyett.
Ha már háttér, én ezt csináltam, szerintem jól néz ki: -
joey04
titán
én már a telepítős korszakomat is kinőttem, 3 oldal van csak.
amire még mindig nem találtam megoldást, hogy a 0. oldalt, a keresést kinyírjam teljesen. a funkciót már megöltem, nem keres sehol, meg az ikont is el lehet tüntetni, de még mindig "él" az oldal. Nincs a cydiában sem megoldás rá. Nem tudom miért nem engedi az Apple kikapcsolni... Ezért félek pl a flashtől is, ha netán engedélyezik (amire szerencsére minimális az esély) akkor lehet, hogy az is kikapcsolhatatlan lesz. Persze jb után biztos lesz rá megoldás, de már a mostani GS-eket is nehéz törni, hát még majd az új modellt... -
joey04
titán
Hú mennyit témáztam az első időkben! Aztán valahogy mindig visszatértem a gyárira.
-
caizzz
senior tag
http://hubblesite.org/gallery/wallpaper/ Csak mértere kell vágni őket.
-
Csabee.
nagyúr
Klassz írás
Sok embernek hasznos lehet!
-
Dany007
veterán
Mekkora ötletet adtál az első képpel!
Nekem eszembe se jutott, hogy ilyen képet tegyek ki, pedig az egyik kedvenc témám! -
<NewL>
addikt
Akinek van valami ötlete amit használhatnék,csak írja le nyugodtan.
Nagyon remélem ,hogy a topikban nem lesz flame ,hogy ezt ezmegaz tudja ezek nékül. Az iromány a kezdőknek-félhaladóknak készült
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Napelem
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Autós topik
- További aktív témák...
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest