Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
válasz
7Heads Drago #51 üzenetére
Várjuk a tesztet
-
joergie
őstag
Hát egy szakmai portálon igen, a hírek szekcióban legyenek normális hírek, nem hírcsárdás ökörség.
Ez a poszt egy esetben fér el nekem ott, ahova került: április 1-én.Nekem amúgy tetszik az ötlet. Az ötlet. Sőt a kivitelezés is. Környezetbarát. Az árazása valóban eltúlzott.
-
bepken
veterán
de ezt csak ne gondolod komoly hírnek, illetve kezeled akként szerintem....míg mi többiek mosolyogtunk egy jót rajta, esetleg írtunk valami hülyeséget hozzá...és igazából ennyi. ment tovább az élet.
szerk.: illetve csak egy érdekesség.
"de ne döntsétek már el helyettem, hogy az hasznos e vagy nem."
de a felső sarokba szigorúan csak szakmai hírek lehetnek, igaz? -
joergie
őstag
És ennek mi helye van a bal felső sarokban? Eddig nem tűnt fel, hogy ilyen értéktelen "hírek"(mert a bal felső sarokban mindig hírek voltak) is kerülnek oda.
Most akkor ez egy blogoldal vagy szakmai hírportál? Mert a blogok nem különösebben érdekelnek. Szombat ide vagy oda. Arra ott a logout, nemde?Én ezt az oldal minőségromlásának könyvelem el.
-
mcmike
őstag
Hiánypótló termék... "Must have" kategória...
-
kromatika
veterán
Ez tényleg meg döbbentő,hogy mikért képesek pénzt kérni manapság.
-
atike
nagyúr
Rakjanak rá alma logót és 250 dollárért is viszik majd mint a cukrot...
-
zetor2000
őstag
-
misx
senior tag
Nálam már ott problémás a dolog, hogy telefonon egyáltalán filmezni... Nem hiszem, hogy hosszú távon egészséges a szemnek túl közel nézni azt a kis képernyőt, ha meg távolról nézed, kicsi lesz a kép.
-
vadkörte
addikt
válasz
Hieronymus #65 üzenetére
Még jó, hogy az odour-print még csak ígéret. Képzeld milyen lenne a tarkabab+ecetes hagyma párosítás...
-
vadkörte
addikt
válasz
this is life #50 üzenetére
"...azert az almasoknak se lehet minden x@rt eladni...😁"
Dehogynem. Nekik 2x áron iCinema néven fogják majd forgalmazni.
(#60) Hieronymus:
Ugye szaggenerátort NEM akarsz tervezni hozzá!!! UGYE NEM! -
Hieronymus
veterán
Kicsit tovább gondoltam a rendszert és engedélyt kértem kiegészítők gyártására.
Egy mp3 lejátszására alkalmas kőszülékkel amit a programom tölt fel hangokkal, a teljes film alatt élvezhető a teljes mozihatás. Röhögés, böfögés, telefoncsörgés és rágcsálási hangok ingyenesen elérhetők. Az extra, például a XXX zajok a hátsósorból, havi előfizetési rendszerben érhetőek el. Ugyan ez a rendszer választja kellemetlenebb zajokat is. Ne fogsz találkozni az "öcsém, húzd már lejjebb a fejed, mert nem látok", "ha még egyszer szólnom kell, akkor úgy váglak fejbe, hogy a film végéig ájult maradsz".A tisztelt vásárlók kedvence lehet a mellény. Ez utánozza a háttámla rugdosását és térdel való nyomkodását. Mert ez is hozzá tartozik a mozi élményhez.
Most került tesztfázisba a 2.0 változat, ami már a 3D mozik élményét nyújtja. Kettő egyforma telefon kell hozzá és több helyet igényel a papírdoboz. A kép még nem tökéletes, de a hányinger szimulációja már felül is múlja a valódi élményt
.
-
válasz
this is life #50 üzenetére
"azert az almasoknak se lehet minden x@rt eladni...😁
Dehogynem!
-
Még mindig van olyan dolog amivel meg tudnak lepni engem.
-
BSOD
senior tag
Ez nem hír, hanem blog.
Hogy a címre utaljak - az is NEVETSÉGES, hogy bloggerünk szinte kizárólag ilyen szemétről tud írni és valószínűleg még keres is vele. A párhuzam tökéletes.
Ha netán komoly "teszközelbe" kerül, azért meg tudja csillantani "mediamarkt eladó szintű" dilettantizmusát is. Bár az idő előrehaladtával érezni némi fejlődést (lehet, hogy egy hozzáértő átnézi az irományt egy ideje). -
prmcsk
addikt
Na, ez a kemény, nem a farkam...
A továbbfejlesztésén már dolgozom. Egy nagy (CRT) tévédobozba applikálom "hanyatt stílusban", de belehekkelek egy mini 5.1 hangrendszert is.
Szerk: A szabadalom oltalmi eljárást megkezdtem. Aki meg akarja csinálni nekem "csengessen".
-
SunMount3r
nagyúr
Nem mintha komolyan venném bármilyen szinten ezt a "terméket", de én pl. kifejezetten nem szeretek otthon teljes sötétben filmezni. Mindig kapcsolok fel egy kis fényt a TV mellé. Nekem az éj sötétség alvásra való.
-
Hiftu
senior tag
Ebben annyira nincs anyag, hogy már softwarenek minősül.
-
tal-garius
aktív tag
Szivacsból kellene ami légáteresztő, persze azt már 20ezerért
-
7Heads Drago
veterán
Én rendeltem egyet....
Ki kell ezt is egyszer próbálni...
😂😂😂😂😂😂 -
Ha meg rossz helyre ragasztod a virtualis (papir ) nezoket akkor meg zavarhatnak a kivetitore latasban.
Az ikeas mozi doboz az inkabb adja ...
Amugy nem az a retaldalt (na jo az is) aki kitalalja es gyartja , hanem az aki ezert a kandalo szokeveny papirert ennyi penzt ad ... azert az almasoknak se lehet minden x@rt eladni...😁 -
joergie
őstag
Prohardver vezetőségének helyében hamar elgondolkodnék, hogy ilyen "hír" hogy kerülhet ki, pláne ilyen címmel. A termék használhatóságát vitatni eddig nem volt téma bármelyik hírben, az árát lehet sokallni, de ne döntsétek már el helyettem, hogy az hasznos e vagy nem.
-
Josagos eg!
-
Dj Sügi
őstag
Hát ez nagyon durva, és még pénzt is kérnek érte...
-
Bogyi007
veterán
Látom egyvalamire senki sem gondolt: Kiszállításkor ha dobozban küldik akkor mindjárt 50%-os kedvezménnyel vettétek meg!
1-et fizetsz kettőt kapsz.
-
Quasi_modo
nagyúr
Ezt most tényleg komolyan gondolták?
-
Ro-bika
csendes tag
-
Nirvanus
aktív tag
Ezennel feljelentettük a céget.
Üdv: Kollégiumok Országos Szövetsége -
törölt tag
Én megvárom a "vertical limited editiont" amit fotelben ulve is lehet hasznalni, és jar hozza artbook, meg szobor
-
Már valamelyik múltkori hírre is csak a "SZÁNALMAS" szó volt a kommentem, erről is csak ez jut eszembe.
Vicc... -
mekker
őstag
Ezek olyan dolgok, hogy szinte már büntetőjogi kategória.
Mondjuk az alapkoncepció tényleg nem rossz, csak kb. minden szempontból kényelmetlen (tárolni, földön feküdve használni, plusz nem állítható). Godolkoztam már rajta, hogy milyen állvánnyal lehetne ágyban kényelmesen filmezni ezekről a kis vackokról.
-
Zsoxx
senior tag
És hogy eszem közben a popcornt, ha ez a szar van a fejemen?
-
bepken
veterán
valamit lehet már tudni a technikai paraméterekről? remélem lesz róla teardown (szétszedős) videó! kiváncsi volnék, mi van belül
-
törölt tag
Én vagyok olyan kretén, hogy simán kipróbálnám, de ahhoz nem 12, hanem inkább 2 ezer pénzbe kéne kerülnie.
-
Márton
nagyúr
Semmi lencse?
A szemnek sokkal fárasztóbb 30 centire fókuszálnia, mint 10 méterre.. -
Kronos3000
senior tag
Csak felkészítenek a jövőre...
-
hemaka
nagyúr
Biztos eladnak ebből is egy pár db-ot, már megérte "kitalálni"
-
mark!
őstag
Pont ma reggel néztem egy videót ugyanerről, de az kb 2k forintból megvan. Egy cipősdoboz egx nagyító meg ragasztó kell. Ha valakit érdekel írjon egy privátot!
-
azbest
félisten
válasz
Depression #4 üzenetére
úgy, hogy a telefon kifele néző mono hangszórójából különböző kerülőutakon ér vissza a szobából a dobozba a hang
Az milyen, ha valaki ilyen moziba viszi el a barátnőjét?
Kartondoboz a fejére, valami nyálas csajos film be, a srác meg elfoglalja magát kívül -
kátú
őstag
hogy miért van mindig egy másik hülye, aki el visz előlem a hülyeséget xd
-
Auratech
őstag
...és hogy tekersz bele, állítod meg...
- És ha viszket, hogy vakarod az orrod?
- Nem párásodik be?
- Levegőt kapsz rendesen?
..ez sajnos csak teljes bénulásban lévőknek "jó"
- klausztrofóbok kizárva
- biztos dobozhangja van...vacak
-
Feri1977
senior tag
Én ha moziba járok, nem mérgezem magam kukoricával meg kólával, olvass utána mennyire káros az ottani kukorica, tele van minden műanyag adalékanyaggal, a kóla meg nem kóla, hanem kólaszírup, ami még károsabb mint a kóla! Zabálni és kérődzeni otthon kell, és soha nem veszek semmit a moziba!
-
joysefke
veterán
tesztet kérünk, így látatlanba nem lehet eldönteni
-
Sz_Imre
senior tag
Oculus Rift V2 Home Cinema edition
Azért ez már gáz, inkább valami értelmesebbet talált volna fel... -
szunyika
tag
Ne ne ne, ez nagyon gáz.
Hogy eszel kozben popcornt? Vagy hogy iszol kolat? -
RyanGiggs
őstag
7200Ft-ért venni papírt? Az iiigeeen!!
Jól felmentek a papírárak!Néha az olaj megy fel, néha meg a papír!
-
Depression
veterán
Így hogy lesz dolby digital hangzás?
A másik, pedig ilyen távolságból már inkább tablet kellene, nem ájfón méretű mütyür. -
PHM
addikt
Hogy ez nem nekem jutott eszembe...
-
tecsu
addikt
Kb. naponta adtok hírt ilyen baromságról, mégis csak ezen akadtok ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával