- Házimozi haladó szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Androidos tablet topic
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
copin
őstag
válasz
Sirandrish #12 üzenetére
Az FC-s konzolra. Elég bizonytalan a minősége.
-
mad1
veterán
Durva a méretarány a kazetta es a keszulek kozott.
-
bojan
tag
nem tom, én jobban szeretem gépen vagy mobilon emulátorral tolni. úgy kicsit egyszerűbb
-
Zsoccc
senior tag
A topikot áthelyeztem a konzolos témák közé.
-
Zsoccc
senior tag
Ha a fehér PSP formájú masinára gondolsz, úgy tudom, hogy abból két típus van, egy NES és egy Genesis kártyás verzió, szóval nem egy gép. Bár nem tudom, hogy erre gondoltál e.
-
Sirandrish
legenda
Inkább az az érdekes hogy SNES joy-t adnak hozzá
-
Prof01
veterán
Érdekes... és akinek nincsenek kazettái? Vagy újból forgalmazni fogják a régi játékokat?
-
"Remek" kütyü.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest